in

Român rănit grav de iubita italiancă după o ceartă banală. ”L-am înjunghiat ca să mă apăr”

Cearta din motive neînsemnate între român și partenera sa de viață, rezidenți în Vibo Valentia, a degenerat în așa măsură încât femeia a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe bărbat, rănindu-l grav în partea stângă a abdomenului.

Carabinierii au intervenit pe 20 decembrie, în jurul orei 19, pe via Fortunato, în apartamentul femeii pe care au găsit-o în stare confuzională, cu hainele murdare de sânge. Elena Mirabello, de 55 de ani, a povestit imediat că și-a înjunghiat iubitul. Acesta a fugit apoi din locuință și s-a refugiat la Școala de Poliție, unde a primit ajutor.

Românul de 43 de ani a fost transportat la spital și medicii i-au diagnosticat o rană profundă la torace care ar fi putut să-i cauzeze moartea. Pe timpul serii, bărbatul a fost supus de urgență unei delicate intervenții chirurgicale.

Pe timpul inspecției efectuate de polițiști în apartament, a fost găsit un cuțit zimțat cu lama de 12 cm, murdar de sânge, pe care l-au pus sub sechestru.

Italianca a fost plasată în arest domiciliar în așteptarea validării arestării.

Elena Mirabello este văduva unui italian ucis prin înjunghiere pe 25 februarie 2010. Pentru crimă a fost arestată amanta poloneză a bărbatului, condamnată la 10 ani în prima instanță și achitată în apel. Cei trei trăiau în același apartament. Și în acea ocazie înjunghierea a avut loc după o ceartă, bărbatul fiind tăiat la gât. Acesta a reușit să conducă până la Urgență, unde s-a prăbușit la pământ într-o baltă de sânge.

CITEȘTE ȘI:

Alessandria, româncă înjunghiată de fostul soț tunisian: arestat de carabinieri, eliberat de judecător

Palermo, și-a înjunghiat soţia, român condamnat la 20 de ani de închisoare

Torino, a ameninţat că se aruncă în aer, apoi s-a înjunghiat mortal

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Concert de Sărbători organizat la Roma de Asociația Românilor din Italia

Român dat în urmărire pentru tentativă de omor, arestat în Catania