in ,

Rareș Bogdan și Oreste, invitați de grupuri civice românești din Italia, primele întâlniri la Padova și Milano

Candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, împreună cu Oreste, vor face un turneu în Italia, în perioada 22-23 martie, la invitația grupurilor civice Diaspora Padova şi Diaspora Milano. Conform organizatorilor, turneul este unul pe tema importanței prezenței românilor din diaspora la votul pentru alegerile europarlamentare din 26 martie şi urmăreşte să convingă cât mai multe persoane să voteze.

Nu spunem nimănui cu cine să voteze, este opțiunea fiecăruia să decidă pentru care partid votează. Noi vrem doar ca românii din diaspora să conştientizeze că lipsa la vot dăunează viitorului lor şi al copiilor lor. Că doar prin vot noi, românii plecați în afara granițelor, putem ajuta la instaurarea unei clase politice responsabile, care să guverneze în interesul românilor. Iar singura şansă de a ne întoarce în țara noastră este aceea ca, prin vot, să nu mai permitem infractorilor să ne decidă viitorul”a declarat unul dintre organizatori.

Cei doi vor ține conferințe la Padova, vineri 22 martie, şi la Milano, sâmbătă 23 martie.


DIASPORA MILANO:

”Pe 23 martie, la invitația grupului Diaspora Milano, îi vom avea invitați pe Rareş Bogdan şi pe Oreste la Milano. Intrarea este liberă. Vă aşteptăm în număr mare, pentru a-i asculta pe cei doi jurnalişti care se află în prima linie în lupta împotriva guvernului mafiot condus de infractorul Dragnea.

Conferința, al cărei subiect principal este importanța participării la vot a cetățenilor români din diaspora, va avea loc între orele 16.00 – 18.30 la Restaurantul românesc Eden Events din Sesto San Giovani, la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Sesto Rondo. Toate costurile întâlnirii vor fi suportate prin efortul financiar exclusiv al grupului Diaspora Milano. Repetăm: intrarea este GRATIS!”

DIASPORA PADOVA

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Papa Francisc a beatificat șapte episcopi români, martiri răpuși în timpul regimului comunist

Alexandra Botezat, campioană la volei în Italia: «România nu mi-a zis niciodată ”Vino să joci”»