in

Roma, Congresul Național al asociației ”Alianța Românilor – 22 aprilie

În conformitate cu articolele 30, 33-37 din statutul de funcționare al Asociație „Alianța Românilor”, la data de 22/04/2018 se va desfășura Congresul Național A.R., eveniment ce va avea loc la Roma, în Via Acquaroni 71 începând cu orele 14:30. Cu această ocazie, invităm toți membri înscriși ași aduce aportul la buna desfășurare a evenimentului la data și locul stabilit.

Pe ordinea de zi vor fi aduse în discuție următoarele:
– bilanțul activităților asociației și a filialelor acesteia,
– alegerea Președintelui și al Consiliului Național cu valabilitate pentru următorii trei ani.

Propunerile și exercitarea dreptului de vot vor avea loc în spiritul civic și prin alegeri libere și democratice.

„Alianța Românilor” este o asociație cu caracter politic, cultural și relațional, desfășurând o activitate în sprijinul românilor pentru integrarea în societatea italiană din punct de vedere politic, pentru promovarea culturii și tradițiilor românești, toate acestea într-un continuu dialog cu membri comunității noastre, instituțiile sociale și politice.

Principalele proiecte dezvoltate în această perioadă sunt:
„Identitate și Dialog” proiect în sprijinul căreia vine și emisiunea cu același nume ce se poate urmări în fiecare sâmbătă pe canalul 685 Digital terestru (zona Lazio) şi pe pagina facebook a emisiuni în direct.
– „Curcubeul Prieteniei”, un eveniment pentru copiii defavorizați din periferia Romei și care se desfășoară cu ocazia zilei de 1 Iunie Ziua Internațională a copilului.
– „Crăciun solidar” – prânz de beneficiență oferit oamenilor străzii, persoane cu de dizabilități și familiilor cu copii în situații deosebite.
– „Reprezentanță și implicare” – informarea cetățenilor români cu privire la dreptul de a se exprima prin vot dar și de a candida la alegerile administrative din Italia.

Pentru buna desfășurare a acestor proiecte, „Alianța Românilor” se bucură de sprijinul membrilor cotizanți și de colaborarea cu alte asociații de pe teritoriu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Furturi și jafuri în toată Sicilia, români organizați în bandă

Premierul Gentiloni la București, asigurări pentru românii din Italia: ”Ne angajăm să intervenim acolo unde vor fi probleme” VIDEO