Menu
in

Salerno, un italian și-a aruncat de la etajul trei fetița de doi ani: ”A fost cuvântul lui Dumnezeu!”

Știri Italia: ”A fost cuvântul lui Dumnezeu!” Un bărbat de 40 de ani din localitatea Fisciano situată la periferia orașului Salerno, și-a lăsat fetița, care din fericire este în afara oricărui pericol, să cadă în gol și va răspunde în fața magistraților. Avocații cer internarea lui într-un centru de psihiatrie.
Bărbatul este acuzat de tentativa de omor a fiicei sale de 2 ani, care a fost aruncată de la fereastra de la etajul trei al locuinței sale pe 30 octombrie. El a fost anchetat în această dimineață de procuror, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Tânără de 19 ani, s-a sinucis la Napoli, situația ei nu era acceptată de familie și colegi: ”A fost respinsă și agresată”

”A fost cuvântul lui Dumnezeu!”

Deja a doua zi, adică la câteva ore după arestare, el și-a recunoscut responsabilitatea. În această dimineață a luat cuvântul și, potrivit avocaților săi, „a spus că a fost cuvântul lui Dumnezeu cel care l-a făcut să o arunce pe fetiță pe fereastră”. Tot mâna lui Dumnezeu, potrivit acestuia, a fost cea care a salvat-o pe fetiță, a cărei cădere a fost întreruptă de o plasă de sârmă.

Copila, după ce a fost aruncată de la etajul trei, s-a salvat printr-un miracol: a suferit o operație la un braț pentru o fractură, trebuie să se recupereze după o serie de vânătăi și o ușoară comoție cerebrală, dar, deși a căzut de la aproximativ 20 de metri, este în mod miraculos în afara oricărui pericol.

Bărbatul s-a prezentat în această dimineață în fața procurorului Tribunalului din Nocera Inferiore, Daniela De Nicola, și și-a recunoscut din nou responsabilitatea, după ce a făcut-o deja în fața carabinierilor de la Mercato San Severino.

Internarea într-un centru psihiatric

Avocații au cerut atenuarea măsurii preventive – el se află în prezent în arest – și internarea sa într-un centru psihiatric. Procurorul general a anunțat că va cere o expertiză psihiatrică.

Bărbatul, un cunoscut și respectat angajat al Inps din Fisciano, nu dăduse până atunci niciun semn de dezechilibru, dar cu patru zile înainte de gestul dramatic s-a petrecut o întâmplare care, retrospectiv, pare semnificativă. Un pachet poștal normal sosise la domiciliu, pe care familia îl aștepta într-adevăr. Bărbatul, însă, spun avocații, a crezut, fără motiv, că acesta conținea o bombă și a sunat la carabinieri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 4.3]
Exit mobile version