in

Tânără de 19 ani, s-a sinucis la Napoli, situația ei nu era acceptată de familie și colegi: ”A fost respinsă și agresată”

Știri Italia: Chiara, tânără de 19 ani, s-a sinucis la Napoli, nu era acceptată de familie și colegi. Chiara s-a adresat Centrului Gay din Roma, care i-a făcut cunoscută povestea. După ce a fost transferată într-o comunitate, s-a întors la familia ei. Nu a fost de ajuns, scrie corriere.it.

Tânără de 19 ani, s-a sinucis la Napoli

Era o femeie cu un corp de bărbat. De-a lungul adolescenței, a trebuit să se împace cu o familie care nu voia să o accepte, cu o școală pe care a decis să o părăsească pentru că se simțea că ea era problema și nu cei care o tachinau. Dar și cu legi care nu recunosc decât dreptul minorilor de a fi protejați.

Lunea trecută, Chiara s-a sinucis. O tragedie despre care nu s-ar fi știut nimic dacă Centrul Gay din Roma nu ar fi făcut-o cunoscută. Pentru că tânăra Chiara era cunoscută acolo. În urmă cu doi ani îi contactase pentru a le cere ajutorul, iar ei au fost aproape de ea.

Au reușit să o facă să își repare relațiile cu părinții și surorile. Au convins-o să se adreseze la Oscad, Observatorul împotriva actelor de discriminare al Ministerului de Interne.

În această nouă situație, Chiara a părăsit casa familiei sale din districtul napoletan Scampia și s-a mutat într-o comunitate, neapărat masculină, deoarece legea prevede că împărțirea se bazează pe sexul biologic și nu pe identitatea subiectivă.

Dacă s-ar fi întors la școală, ar fi putut rămâne acolo până la 21 de ani, dar nu s-a întors la școală și, de îndată ce a devenit majoră, a trebuit să plece. Și s-a întors acasă, cu mama ei bolnavă și fără tatăl ei, care murise între timp.

Au mai rămas doar referințele ei de la Centrul pentru homosexuali, coordonatoarea liniei de ajutor, Alessandra Rossi, și operatorul care păstrase cel mai mult legătura cu ea. Dar de data aceasta nu a fost suficient.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 64 In medie: 3.5]

Femeie de 54 de ani moare din senin în timp ce conducea un scuter pe via Aurelia, la Pieve Ligure

reditto cittadinanza

Italia: Venit de cetățenie doar pentru cei care nu pot munci, Guvernul Meloni limitează numărul celor care îl vor primi