in

Femeie de 54 de ani moare din senin în timp ce conducea un scuter pe via Aurelia, la Pieve Ligure

 Știri Italia – Femeie moare subit pe scuter – A murit ieri dimineață pe via Aurelia în zona Pieve Ligure (Genova). O femeie s-a îmbolnăvit în timp ce conducea scuterul și a căzut la pământ. Personalul 118 a intervenit la fața locului cu salvarea, însă pentru femeie nu a fost nimic de făcut. Cercetările pentru reconstituirea celor întâmplate sunt încredințate carabinierilor și poliției locale, scrie ANSA.

Se prăbușește și moare în baie: Sara, 30 de ani, găsită de partenerul ei fără viață

Femeie moare subit pe scuter – Femeia, Claudia Parodi, în vârstă de 54 de ani, se întorcea acasă cu fiul ei de 13 ani. Conform celor reconstruite de carabinieri și polițiștii locali, aceasta s-a simțit rău în timp ce conducea scuterul și, după ce a derapat, s-a izbit de o mașină parcată. Pe de altă parte, fiul nu a suferit traumatisme, dar a suferit un șoc puternic.

Important industriaș italian moare subit în biroul său: „Infarct”. Andrea Riello, fost președinte al Confindustria Veneto, avea 60 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
fluviul po seceta

Italia: Alarmă Po! Fluviul a devenit uscat ca în iulie, culturi și ecosisteme în pericol. Afectate masiv și lacurile din nord

transgend sinucis

Tânără de 19 ani, s-a sinucis la Napoli, situația ei nu era acceptată de familie și colegi: ”A fost respinsă și agresată”