in

Important industriaș italian moare subit în biroul său: „Infarct”. Andrea Riello, fost președinte al Confindustria Veneto, avea 60 de ani

Știri Italia – Industriaș italian moare subit – Andrea Riello, în vârstă de 60 de ani, fost președinte al Confindustria Veneto din 2005 până în 2009, președinte și CEO al Riello Sistemi cu sediul în Minerbe, provincia Verona, a murit marți pe neașteptate, din cauza unui atac de cord.

Industriașul s-a simțit rău în timp ce se afla în biroul său din cadrul companiei. La fața locului au sosit ambulanța 118 și elicopterul medical de la Verona Emergenza. Nu s-a mai putut face nimic.

Fano, medic de 27 de ani iese de la muncă, se prăbușește și moare. „Tragedie inexplicabilă”

Figură proeminentă a antreprenoriatului din Veneto

Născut în Paderno del Grappa (un cătun din Pieve del Grappa) în 1962, după ce a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Cà Foscari, Riello s-a mutat în străinătate pentru câțiva ani, unde s-a specializat în Management Internațional .

De ceva vreme conducea una dintre firmele de familie specializate în sectorul mașinilor-unelte, activitate care sub îndrumarea sa a atins o cifră de afaceri de 120 de milioane de euro cu peste 500 de colaboratori direcți și diverse fabrici din Italia și din străinătate, scrie cotidianul L’Arena.

Din 2002, industriașul a ocupat și un loc în consiliul național de administrație al Confindustria.

O figură de frunte în industria venețiană care a ocupat și alte funcții importante, inclusiv cea de președinte al Federmacchine (2002-2004), federația națională a Confindustria care reunește cele unsprezece asociații comerciale ale producătorilor de mașini.

Din 2006 până în martie 2010 a fost director al Save SpA, companie listată la Bursa de Valori din Milano, concesionar pentru administrarea aeroportului din Veneția.

De asemenea, a fost membru în consiliul de administrație al unor bănci, precum Credito Bergamasco-Banco Popolare Group și Cassa di Risparmio Veneto-Banca Intesa Group, al Unicredit, precum și președinte al Fundației Campiello.

Lecce, moare subit noaptea la doar 26 de ani: „Era tânăr și sănătos, tragedie greu de explicat”

Condoleanțe de la Luca Zaia

„Vestea morții subite a lui Andrea Riello mă lovește și mă doare profund. A fost un om și antreprenor de mare valoare și viziune, capabil să creeze o companie lider în sectorul său.

A fost mereu cu zâmbet. Un antreprenor luminat și angajat pe care am ajuns să-l cunosc și să-l apreciez, mai ales când a preluat Președinția Confindustria Veneto. Moartea lui, atât de neașteptată, lasă un gol greu de umplut”.

Astfel, Președintele Regiunii Veneto comentează despre dispariția antreprenorului veronez Andrea Riello, CEO al Riello Sistemi spa și fost Președinte al Confindustria Veneto.

Palermo, o femeie de 31 de ani a murit subit în timp ce mergea cu bicicleta

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Italia, o româncă a pierdut controlul mașinii, fetița ei a fost aruncată pe asfalt

escrocherie familie

Italia, escrocherie în familie: facturi false de 500 de milioane de euro, opt milioane de euro îngropați în grădină