in

Palermo, o femeie de 31 de ani a murit subit în timp ce mergea cu bicicleta

Știri ItaliaMoare subit la 31 de ani la Palermo – O femeie de 31 de ani, Laura Spatola, a murit în 2 septembrie, probabil în urma unui atac de cord, în timp ce mergea cu bicicleta ei electrică pe via Giulio Bonafede din Palermo. 

Moare subit la 31 de ani la Palermo

Lucrătorii sanitari de la 118 au intervenit și au încercat să o resusciteze, dar nu a fost nimic de făcut pentru femeie. 

Au intervenit agenții poliției de stat și ai poliției municipale. A intervenit și medicul legist. 

După inspectarea trupului tinerei, procurorul a dispus restituirea trupului familiei pentru înmormântare, scrie gds.it.

Laura se căsătorise de fapt pe 24 iulie și era mama a doi copii.

În zona via Casalini toată lumea o cunoștea, era o fată iubită și stimată. Doar locuitorii, dintre care mulți au fost martori la tragedie, se plâng de întârzieri serioase în eforturile de ajutorare. 

Moarte subită la Treviso, Stefano Pasin moare la 44 de ani

Căsătorită de 40 zile

Moare subit la 31 de ani la Palermo – Laura Spatola a fost înmormântată în 5 septembrie. Funeraliile au avut loc la biserica Santa Cristina, din Borgo Nuovo, care în urmă cu patruzeci de zile găzduise nunta fetei cu logodnicul ei Francesco.

„Acum patruzeci de zile ne-am întâlnit aici pentru o zi de bucurie imensă, astăzi ne aflăm adunați în suferință”. Așa a spus preotul în timpul omiliei. 

Laura ar fi împlinit 31 de ani în câteva zile. Era îmbrăcată în rochia ei de mireasă. Toată lumea își amintește de ea ca de o fată bună, o mamă bună, foarte plăcută de toată lumea. 

„Laura va fi apropiată de Francesco și de copiii ei într-un mod diferit, dar va fi mereu – spune preotul -. În acest moment suntem chemați să ne sprijinim de cuvântul Domnului, să luminăm drumul familiei în acest moment în care ei văd doar durere”. 

„Ea ne-a precedat înaintea Domnului într-un mod atât de neașteptat – încheie omilia –, dar va continua să ne zâmbească din ceruri ”.

Frosinone, tânăr de 29 de ani moare subit, întreaga comunitate în stare de șoc


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 4.2]

Ursula von der Leyen își mărește salariul: 30 de mii de euro în plus

Teroare la Milano, patru români urmăriți de carabinieri se răstoarnă cu mașina în tunel, panică în trafic, mai multe vehicule lovite – VIDEO