in

Frosinone, tânăr de 29 de ani moare subit, întreaga comunitate în stare de șoc

Știri Italia – Tânăr de 29 de ani moare subit – Comunitatea din localitatea San Giovanni Incarico este în stare de șoc, toate întâlnirile de vară programate pentru astăzi au fost anulate. S-a efectuat o autopsie care va clarifica cauzele morții premature.

Tânăr de 29 de ani moare subit

Întreaga comunitate din San Giovanni Incarico (Frosinone) este în șoc de moartea prematură și imprevizibilă a lui Giuliano Fallone, în vârstă de doar 29 de ani.

Tânărul, lovit de o boală bruscă, locuia cu tatăl său în centrul istoric al orașului și părintele său a fost cel care a cerut ajutor la Ares 118 aseară. Cu toate acestea, orice încercare făcută de medici s-a dovedit inutilă, scrie Frosinone Today.

Forlì-Cesena, tânără de 22 de ani moare în somn: atac de cord

A fost dispusă autopsia

Pentru a clarifica cauza unei astfel de morți subite, magistratul procurorului Cassino a dispus autopsia care ar trebui să aibă loc la morga „Santa Scolastica” din Cassino miercuri, 17 august.

Primarul din San Giovanni Incarico, Paolo Fallone, în semn de respect, a dispus anularea tuturor evenimentelor de vară programate în această seară.

Stop cardiac, tânără de 22 de ani fragilă moare: primise 4 doze de vaccin

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Șeful Pfizer, Albert Bourla, a făcut Covid după patru doze: „Sunt recunoscător vaccinului”

castel volturno tragedie

Tragedie la Castel Volturno, tatăl și fiul de 6 ani s-au înecat în mare, bărbatul reușise înainte să salveze doi copii