in

Șeful Pfizer, Albert Bourla, a făcut Covid după patru doze: „Sunt recunoscător vaccinului”

 Știri Diaspora – Șeful Pfizer a făcut Covid – CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, este în izolare și este tratat cu Paxlovid.

Șeful Pfizer a făcut Covid

Urgența Covid nu cruță pe nimeni. Nici chiaă pe șeful firmei producătoare de vaccinuri anti-Covid. Albert Bourla, de profesie veterinar, susține că a făcut boala în formă ușoară, tocmai datorită vaccinului.

„Sunt recunoscător că am primit patru doze de vaccin Pfizer-BioNTech și mă simt bine ”, a asigurat el. Bourla a adăugat că se află în izolare la domiciliu și a început tratamentul cu Paxlovid , pilula anti-Covid produsă de compania pe care o conduce, scrie affaritaliani.it.

Stop cardiac, tânără de 22 de ani fragilă moare: primise 4 doze de vaccin

Bourla a precizat că Paxlovid a obținut autorizația FDA

Bourla a precizat că Paxlovid a obținut autorizația FDA (Food and Drugs Administration, organismul guvernamental american care se ocupă cu reglementarea produselor alimentare și farmaceutice) în îngrijirea la domiciliu.

CEO -ul Pfizer nu omite să adauge o notă de optimism mesajului: „Am ajuns atât de departe în eforturile noastre de a lupta împotriva acestei boli, încât sunt încrezător că voi avea o recuperare rapidă . Sunt incredibil de recunoscător pentru eforturile neobosite ale colegilor de la Pfizer, care au lucrat pentru a face vaccinurile și tratamentele disponibile pentru mine și pentru oamenii din întreaga lume”.

Forlì-Cesena, tânără de 22 de ani moare în somn: atac de cord

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
arestat carabinieri italia

Român arestat la Florența, acuzat că și-a bătut și obligat soția să se prostitueze de mai bine de șapte ani

Frosinone, tânăr de 29 de ani moare subit, întreaga comunitate în stare de șoc