in

Român arestat la Florența, acuzat că și-a bătut și obligat soția să se prostitueze de mai bine de șapte ani

Român arestat la Florența, acuzat că și-a bătut și obligat soția să se prostitueze de mai bine de șapte ani.

Acesta și-ar fi bătut soția timp de aproape un deceniu, hărțuind-o și supunând-o la tot felul de umilințe. În mai multe rânduri, a obligat-o chiar să se prostitueze pentru a ajuta la completarea bugetului familiei, scrie Il Giornale.

Acum, însă, el va trebui să răspundă pentru abuzurile verbale și fizice grave pe care i le-ar fi aplicat.

Citiți și: „Nu ai grijă de copiii noștri” apoi l-a înjunghiat pe partener în piept, româncă arestată la Mentana

Român arestat la Florența, acuzat că și-a bătut și obligat soția să se prostitueze

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, originar din România (dar rezident în Italia), a ajuns în cătușe cu aceste acuzații în ultimele ore, carabinierii executând un ordin de arestare preventivă în închisoare emis de judecătorul pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Florența.

Este o persoană cunoscută deja de poliție, investigațiile pe seama sa, coordonate de Procuratura florentină, fiind în curs de desfășurare de mai mult timp.

Activitatea anchetatorilor ar fi pornit de la o serie de sesizări primite din partea unor locuitori ai cartierului din capitala toscană în care cuplul locuia de câțiva ani, alarmați de țipetele tot mai dese care veneau din apartament.

O bătea pentru motive puerile

Iar numeroasele cazuri de violență pe care militarii îl acuză pe român că i le-ar fi provocat soției sale (o compatrioată de 35 de ani) ar fi avut loc pe o perioadă de șapte ani (mai exact, din 2015 până în prima jumătate a anului 2022).

Potrivit reconstituirilor anchetatorilor, femeia a fost supusă unui lung șir de amenințări și insulte, precum și de bătăi și impuneri violente. Străinul nu a ezitat să pună mâna pe ea atunci când aceasta nu a vrut să i se supună.

Chiar și pentru motive mai degrabă banale: în fața refuzului ei de a se tunde, de exemplu, se spune că a reacționat odată atacând-o și bătând-o până când a convins-o să se tundă.

Și nu numai atât: având în vedere situația economică deloc prosperă a cuplului (mai ales în perioada de după închidere), bărbatul de 45 de ani și-ar fi împins cu forța soția de mai multe ori să se prostitueze pe stradă pentru a câștiga niște bani în plus pentru a se descurca.

Climat de teroare

Iar în serile în care venitul obținut din această activitate nu era considerat suficient, el completa sarcina prin bătăi și insulte. Aceste acțiuni au avut loc într-un climat de teroare, din care victima însăși a avut dificultăți în a scăpa: nu și-a denunțat niciodată cu adevărat agresorul, de teama unor represalii ulterioare.

Operațiunea efectuată de polițiști a permis, cel puțin, să pună capăt hărțuirii la care era supusă. În cele din urmă, bărbatul a fost dus la închisoarea Sollicciano, unde va rămâne la dispoziția autorităților judiciare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.3]

Italia, a dat cu tirul peste autobuzele cu migranți, șoferul român a murit, 15 răniți

Șeful Pfizer, Albert Bourla, a făcut Covid după patru doze: „Sunt recunoscător vaccinului”