in

„Nu ai grijă de copiii noștri” apoi l-a înjunghiat pe partener în piept, româncă arestată la Mentana

 Români în Italia – Româncă arestată la Mentana – Femeia a fost arestată de carabinieri, cu acuzația de tentativă de omor. Nemulțumită că partenerul ei nu se ocupă de familie așa cum ar fi vrut ea, a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt în piept.

Româncă arestată la Mentana, lângă Roma.

A avut loc o ceartă din motive banale, cu femeia care își acuză partenerul că nu are grijă suficient de copii. Apoi raptusul, cu femeia care a apucat un cuțit de bucătărie, lovindu-l pe partener la nivelul pieptului.

Tentativa de omor a avut loc la Mentana, localitate din provincia de nord-est a capitalei, unde carabinierii au arestat-o apoi pe femeia de 55 de ani, de origine română, acuzată de tentativa de omor a bărbatului, de 57 de ani, conațional. Faptele au avut loc în după-amiaza zilei de 8 august, scrie Roma Today.

Ceartă și luptă

Potrivit celor constatate de carabinieri, la întoarcerea bărbatului acasă, între cei doi ar fi izbucnit o ceartă din motive banale: femeia și-ar fi acuzat partenerul pentru mica contribuție pe care i-ar fi oferit-o în managementul copiilor si pentru putina atentie acordata dinamicii familiei.

Ceea ce părea a fi o ceartă ca atâtea altele a degenerat. Femeia, nevăzându-se luată în serios, a intrat în acțiune, apucând un cuțit de bucătărie și lovindu-l pe bărbat în piept.

Ea a dat alarma

Tot ea a alertat apoi salvatorii și carabinierii din stația Mentana și personalul sanitar, care au ajuns imediat la domiciliul lor. Bărbatul, găsit prăbușit pe pământ în bucătărie, a fost transportată la urgență la spitalul Monterotondo unde a fost operat de o rană toracică și internat cu prognostic confidențial, dar fără pericol de moarte.

Carabinierii au arestat-o apoi pe femeia de 55 de ani, și au confiscat cuțitul cu o lamă de 20 cm folosită pentru rană.

Femeia arestată a fost pusă în arest la domiciliu la dispoziția autorității judiciare. Sunt în derulare cercetări, sub îndrumarea procurorului, pentru a se stabili dinamica faptelor și motivele pentru care a avut loc atacul.

Italia, se cere condamnarea pe viață a unui român: și-a omorât soția cu 27 de lovituri de cuțit, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Alina primește cetățenia italiană: „Mulțumesc familiei care m-a primit și italienilor care s-au arătat foarte generoși și primitori”

emanuel maura

Povestea unui cuplu italo-român, Emanuele și Mauro, împreună după ce și-au schimbat sexul: ”Ne căsătorim și adoptăm un copil”