in

Alina primește cetățenia italiană: „Mulțumesc familiei care m-a primit și italienilor care s-au arătat foarte generoși și primitori”

 Români în Italia – Alina primește cetățenia italiană – A ajuns în Italia în 2003. S-a căsătorit în octombrie, după amânări din cauza Covid. Și acum a venit ziua cetățeniei italiene.

Alina primește cetățenia italiană

„Numele meu este Alina. Sunt în Italia de 18 ani. Astăzi voi lua în sfârșit cetățenia. Aș dori să mulțumesc familiei care m-a primit, și italienilor care s-au arătat imediat a fi foarte generoși și primitori”, a declarat ea, citată de cronachefermane.it.

Ziua cea mare

Românca Alina Simona Mihaescu, în vârstă de 37 de ani, se prezintă. A venit ziua cea mare pentru ea, cea în care după 18 ani de ședere în Italia, primește în sfârșit cetățenia italiană.

Alina locuiește în Sant’Elpidio a Mare: „Am ajuns în Italia în 2003 la sora mea, la început am făcut diverse meserii printre care menajeră, curățenie în condominiu, am lucrat în sectorul încălțămintei.

Apoi în 2004 am început să lucrez coafeză, să fac cursuri și să mă dezvolt profesional, activitate pe care încă o desfășor.”

„M-au primit ca pe o fiică”

„L-am cunoscut pe soțul meu după 3 luni de când am ajuns în Italia și după câteva luni, familia lui m-a primit în casa lor ca pe o fiică.

Locuiesc cu ei de 18 ani. Avem doi copii minunați. Ne-am căsătorit în octombrie anul trecut, după 2 ani de amânare din cauza Covid. Sunt și dansatoare din buric.

Aș dori să subliniez că m-am simțit bine aici, în Italia, chiar de la început. Oameni foarte afectuoși, primitori, peisaje frumoase, cea mai bogată și cea mai bună mâncare din lume. Aș dori să le mulțumesc celor care au crezut în mine, în munca mea și în seriozitatea mea”.

Cadoneghe: Cetățenie italiană pentru familia unui muncitor român mort într-un accident de muncă îngrozitor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
contrasens autostrada

Italia, tragedie evitată: șofer ucrainean, alcoolemie de cinci ori peste limita legală, cu camionul pe contrasens în autostradă

„Nu ai grijă de copiii noștri” apoi l-a înjunghiat pe partener în piept, româncă arestată la Mentana