in

Italia, tragedie evitată: șofer ucrainean, alcoolemie de cinci ori peste limita legală, cu camionul pe contrasens în autostradă

Italia, tragedie evitată: șofer ucrainean, alcoolemie de cinci ori peste limita legală, cu camionul pe contrasens în autostradă.

Potrivit corriere.it, incidentul a avut loc în noaptea de 7 august. Autovehiculul de mare tonaj a fost reperat în Bariano și oprit 20 de kilometri mai târziu la bariera de la Chiari, ambele localități fiind situate în provincia Bergamo.

Refugiații din Ucraina se plâng de condițiile din Italia: muncă multă, salarii mici, nevoia recomandărilor. ”Vom merge în Germania”

Italia, tragedie evitată

Tragedie evitată ca prin minune poate doar datorită faptului că A35 este puțin circulată în perioada de vară și mai ales noaptea.

Un șofer ucrainean în vârstă de 22 de ani conducea un camion, în stare de ebrietate totală, pe contrasens, în direcția Brescia, dar pe banda în direcția Milano.

El a fost reclamat la Poliția de Stat în noaptea de 7 august la înălțimea Bariano și s-a oprit la înălțimea barierei Chiari Est. Polițiștii au „sacrificat” o mașină de poliție, poziționând-o transversal pentru a-l forța pe șofer să oprească.

Camionul a trecut însă peste ea și, în ciuda impactului, tânărul de 22 de ani a încercat să își continue drumul înainte de a fi oprit de polițiști.

Șoferul avea o alcoolemie de cinci ori mai mare decât limita legală și a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere și vehiculul au fost confiscate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 3.5]

Forlì-Cesena, tânără de 22 de ani moare în somn: atac de cord

Alina primește cetățenia italiană: „Mulțumesc familiei care m-a primit și italienilor care s-au arătat foarte generoși și primitori”