in

Italia, a dat cu tirul peste autobuzele cu migranți, șoferul român a murit, 15 răniți

Accident Italia – Accident grav lângă Scandicci, pe autostrada A1, în Italia. Un tir condus de un român a ciocnit două autobuze care ducea migranți din Lampedusa spre alte locații din Italia. Bilanț: șoferul român mort și 15 răniți între migranți.

Accident grav lângă Scandicci

Tragic accident în noaptea de sâmbătă spre duminică pe autostrada A1, banda nord, imediat după ieșirea Scandicci. Două autobuze au fost lovite de un vehicul greu, un tir condus de un româân. Acest lucru a fost raportat de Firenze Today .

La bordul autobuzelor, mai mulți imigranți călătoreau din centrul de primire Lampedusa spre alte locații, aproximativ 15 au fost duși la spital.

Pentru șoferul vehiculului greu, un român de 53 de ani, medicul 118 a constatat, din păcate, decesul.

Român mort la Palermo, i s-a făcut rău pe neașteptate la volan și a intrat într-un copac – VIDEO

Autostrada A1 a fost închisă

La fața locului au intervenit pompierii, personalul sanitar 118 și poliția rutieră, precum și personalul Companiei Autostrade.

Din cauza carburanților vărsați, tronsonul a rămas închis pentru a permite operațiunile de salvare încheiate la ora 4:50 cu redeschiderea unei singure benzi.

La ora 5 dimineața a fost redeschis tronsonul dintre Firenze Scandicci și intersecția cu autostrada A11 Firenze – Pisa Nord spre Bologna.

Imigranții care se îndreptau spre nord au fost direcționați către un vehicul pus la dispoziție de Autolinee Toscane, deoarece autobuzul în care se aflau a fost avariat.

Tragedie uriașă la Treviso, patru tineri în vârstă de 18 și 19 ani și-au pierdut viața. Guvernatorul Luca Zaia: ”Vestea ne lovește în inimă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
femei batute

Italia, crește violența împotriva femeilor: 125 au fost ucise în ultimul an, peste 15.000 de sesizări de hărțuire

arestat carabinieri italia

Român arestat la Florența, acuzat că și-a bătut și obligat soția să se prostitueze de mai bine de șapte ani