in

Teroare la Milano, patru români urmăriți de carabinieri se răstoarnă cu mașina în tunel, panică în trafic, mai multe vehicule lovite – VIDEO

 Români în Italia – Urmărire la Milano – Mașina fugarilor români se răstoarnă, ocupanții încearcă să scape pe jos, alte mașini izbite. Teamă pentru șoferii implicați: „Am crezut că mor”.

Urmărire la Milano

Momente de teroare pentru participanți la trafic care s-au trezit izbiți de o mașină, cu număr de înmatriculare românesc, urmărită de carabinieri.

Patru bărbați, din primele mărturii, nu s-ar fi oprit la control declanșând astfel o urmărire cu carabinierii. Fuga s-a încheiat la ieșirea din tunel în via Gattamelata, cu răsturnarea mașinii românilor.

În momentele anterioare au fost implicate și alte mașini.

„Credeam că mor”, spune o femeie care deține mașina roșie.

„Eram în drum spre birou, lucrez în apropiere. Mașina asta s-a aruncat lângă mine, am văzut acum că este un BMW. Am simțit un big bang. Am auzit sirenele, am crezut că e ambulanța. M-am dat la o parte la timp. Această mașină a trecut în viteză pe lângă mine și apoi am văzut-o zburând”, spune o doamnă care a fost martoră la accident și, din fericire, nu a avut consecințe.

Român arestat la Nettuno, după o urmărire ca-n filme, cu focuri de armă trase de polițiștii italieni

Trei din patru au fost prinși

Apoi cei patru au fugit pe jos, urmăriți de carabinieri. Militarii au intrat în acțiune în timp util și se știe cu certitudine că trei dintre cei patru au fost arestați, în timp ce pentru ultimul fugar nu există informații certe.

Genova, după o urmărire ca-n filme, doi români au fost arestați: au încercat să fure ceasul unui polițist

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.2]

Palermo, o femeie de 31 de ani a murit subit în timp ce mergea cu bicicleta

„Veți suferi”: avertismentul șoc al Rusiei către Italia, cuvinte înspăimântătoare. Video Gazprom: „Vine iarna”