in

Genova, după o urmărire ca-n filme, doi români au fost arestați, au încercat să fure ceasul unui polițist

Au încercat să fure Rolex-ul unui polițist și, când au fost descoperiți, au fugit declanșând o urmărire ca-n filme, completată cu treceri pe semafor roșu și slalom periculos printre mașini, scrie ligurianotizie.it.

În cele din urmă, un bărbat și o femeie, ambii români, de 28 și 34 de ani, au fost arestați.

Cei doi se aflau la bordul unei mașini din Piazza della Vittoria, în fața sediului poliției genoveze (foto). Un polițist a observat șoferul care părea nedumerit de parcă nu știa unde se află. La scurt timp a fost abordat de româncă, aflată alături de șofer, care l-a întrebat cum se cheamă strada și să o scrie pe o bucată de hârtie.

L-a luat la bătaie pe patronul care voia să îl angajeze: „Eu vreau să muncesc la negru”

În acel moment, pentru a mulțumi agentului, ea a început să-i mângâie brațul, insistând pe încheietura mâinii unde se afla prețiosul ceas. Enervat, agentul s-a legitimat și în acel moment femeia a fugit în mașină.

Polițistul și-a dat seama că erau hoți și, după ce a notat plăcuța de înmatriculare, a cerut întăriri. Cuplul a fugit cu viteza maximă încercând să-i facă să piardă urma până când au fost prinși și arestați, nu înainte de a face o cursă nebună, cu slalom printer mașini și forțări ale intersecțiilor cu semafor roșu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
birocratia consulate

Diaspora se plânge de serviciile consulatelor: «Este inadmisibil să aducem birocrația din România şi aici»

strivite de combina

STRIVITE de combina agricolă în lanul de porumb. Moarte violentă pentru două tinere în Italia, o româncă ar fi fost prezentă la moment