in

STRIVITE de combina agricolă în lanul de porumb. Moarte violentă pentru două tinere în Italia, o româncă ar fi fost prezentă la moment

Tragedie în Italia. Două tinere au fost ucise pe un câmp aflat la periferia oraşului Milano, strivite de o combină agricolă în lanul de porumb.

Se pare că cele două tinere nu ar fi fost singure în momentul producerii accidentului. Alte cinci persoane, patru bărbați și o femeie de origine română, s-ar fi aflat în lanul de porumb din San Giuliano Milanese, ar fi declarat unul dintre bărbaţi.

Tractoristul de 28 de ani este cercetat acum pentru omor. Acesta și-a condus utilajul agricol prin lanul de porumb, înalt de trei metri, ca să împrăștie insecticid. Atunci le-a lovit cu tractorul pe Hanan Nekhla și pe Sara El Jaafari, două tinere marocane, ale căror trupuri neînsuflețite au fost găsite o zi mai târziu.

Una dintre ele a reușit sune la 112, transmite ilgiorno.it. „Sunt rănită, iar prietena mea a murit”, a spus tânăra în limba arabă, care mai apoi le-a explicat plițiștilor că ea și prietena eu au fost lovite de o combină agricolă pe un câmp din San Giuliano Milanese.

Potrivit publicației ilfattoquotidiano.it, după ce un interpret a tradus cuvintele tinerei, carabinierii au demarat operațiunile de căutare. Fetele au fost găsite după 30 de ore.

Sfârşit violent pentru cele două tinere

Rezultatul autopsiei în cazul celor două fete este unul teribil. Hana a murit pe loc, iar Sara, cea care a reuşit să sune la 112, avea picioarele strivite până la bazin. Fata de 28 de ani ar fi sângerat câteva ore bune până şi-a dat ultima suflare.

Tatăl a zece copii, omorât într-un accident în Vaslui. Se întorsese de curând din străinătate şi din banii câştigaţi ridica acum o casă

Lângă fete, carabinierii au mai găsit câteva pături, sticle cu bere şi folie, care ar fi putut fi folosită pentru consumul de droguri. Rămâne de văzut dacă Sara și Hanan se aflau sub influenţa substanţelor interzise, ceea ce le-ar fi modificat percepţia asupra pericolului şi le-ar fi făcut să nu observe sau să audă combina agricolă apropiindu-se.

Între timp, carabinierii au descoperit că împreună Hanan şi Sara au mai fost patru bărbați și o femeie de origine română. Unul dintre bărbați a fost dus la Parchetul din Lodi, pentru a fi audiat. El le-a dezvăluit anchetatorilor că ascultau muzică în lanul de porumb și consumau droguri, când au fost surprinși de utilajul agricol, scrie agenția ansa.it. Cele două fete nu s-au putut feri din calea lui, iar bărbatul a fost rănit la un picior. Cu toate acestea, a reușit să fugă și nu s-a mai întors să vadă în ce stare sunt ceilalți.

În acest moment, singurul suspect pentru omor este Andrea P., în vârstă de 28 de ani, un fermier din Lacchiarella, care a condus utilajul vineri dimineață în lanul de porumb și a trecut cu el peste cele două fete. Bărbatul susține că nu le-a văzut pe tinere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Genova, după o urmărire ca-n filme, doi români au fost arestați, au încercat să fure ceasul unui polițist

Avellino, moare la 22 de ani de stop cardiac, familia vrea să știe dacă vaccinul J&J este vinovat