in

Fano, medic de 27 de ani iese de la muncă, se prăbușește și moare. „Tragedie inexplicabilă”

 Știri Italia – Medic mort subit la 27 de ani – S-a întâmplat la Fano, în provincia Pesaro e Urbino. După tura de după-amiază în clinică, un tânăr medic s-a urcat în mașina lui, dar nici măcar nu a avut timp să închidă ușa. 

Medic mort subit la 27 de ani

Comercianții din jur și-au dat seama că ceva nu era în regulă. S-au apropiat, l-au văzut căzut pe volan și au sunat imediat la 118.

Însă pentru doctorul Marco Tiberi, născut în 1995, nu a mai fost nimic de făcut, în ciuda obstinației medicilor care au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute înainte de a-l declara decedat, scrie ilrestodelcarlino.it.

Palermo, o femeie de 31 de ani a murit subit în timp ce mergea cu bicicleta

„Tragedie inexplicabilă”

O tragedie inexplicabilă care i-a lăsat pe toți uimiți și fără cuvinte. Atât de mult încât după două zile mulți prieteni încă nu știau nimic. 

Era luni, 5 septembrie, ora 19, când tânărul de 27 de ani (rezident în Marotta) a închis în spatele său ușa cabinetului medical al doctorului Costantini, pe care îl înlocuia pentru scurta perioadă de vacanță a cunoscutului medic generalist al sptaluluiSant’Orso. 

Pentru dr. Tiberi, in schimb, a fost una dintre primele experiente de muncă, abordate cu entuziasm, meticulozitate si pasiune, în conditiile in care Tiberi a absolvit medicina in octombrie anul trecut. 

Era în floarea vârstei, dar o boală bruscă și încă necunoscută l-a smuls din acel vis pe care l-a avut de când era băiat.

Lecce, moare subit noaptea la doar 26 de ani: „Era tânăr și sănătos, tragedie greu de explicat”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 75 In medie: 3.8]

Președintele Mattarella îi scrie Regelui Carol al III-lea: „Întreaga Italie participă la doliu”

„Harry nu este fiul lui Charles”. Expertiza criminologului italian. „Cine este adevăratul lui tată”