in

Se prăbușește și moare în baie: Sara, 30 de ani, găsită de partenerul ei fără viață

Știri ItaliaMoare subit la 30 de ani la Vicenza – Era în casa ei din zona Vicenza când i s-a făcut rău din senin și a murit. Cel care a găsit-o fără viață pe tânăra de 30 de ani Sara Venturini în casa ei a fost partenerul ei, care a alertat imediat asistența medicală sunând la 118. Pentru tânără însă, încercările de a o resuscita de către sanitarii care s-au deplasat la fața locului la casa din Bolzano Vicentino, au fost inutile.

Cunoscut întreprinzător italian moare subit la 49 de ani. „Sunt uimit și șocat de această veste foarte tristă”

Moare subit la 30 de ani la Vicenza

Femeia a fost declarată decedată la scurt timp spre disperarea partenerului ei și a tuturor rudelor care la scurt timp au primit vestea cumplită și neașteptată. După cum a raportat Giornale di Vicenza, cu toate acestea, moartea Sarei Venturini pare pe cât de neașteptată, pe atât de inexplicabilă, atât de mult încât și Parchetul din Vicenza a decis să demareze investigații suplimentare asupra cazului prin ordonarea unei autopsii.

Abia după cercetările medico-legale trupul va fi restituit membrilor familiei pentru înmormântare și ultimul rămas bun. Data înmormântării va fi anunțată în zilele următoare.

Important industriaș italian moare subit în biroul său: „Infarct”. Andrea Riello, fost președinte al Confindustria Veneto, avea 60 de ani

Autopsia va cerceta cauzele morții

Moare subit la 30 de ani la Vicenza – Examinarea post mortem trebuie mai întâi să stabilească cauza exactă a morții și să ofere câteva răspunsuri la cel puțin câteva dintre numeroasele îndoieli cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Pe cadavrul femeii, găsit de partenerul ei pe podeaua băii apartamentului pe care îl împarte cu bărbatul, nu existau semne de violență și de aceea se presupune o moarte naturală, o boală subită care ar fi surprins-o fără niciun avertisment.

Vestea a aruncat în disperare familia tinerei originare din Altavilla Vicentina care nu știe să-și dea o explicație. „Sara, verișoara mea, veghează asupra noastră împreună cu îngerii noștri dragi pentru a proteja oamenii pe care îi iubești. RIP îngerul nostru ” este mesajul unui văr.

Lecce, moare subit noaptea la doar 26 de ani: „Era tânăr și sănătos, tragedie greu de explicat”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 4.2]
mama fiica accident mortal

Lecco, mamă și fiică, au murit pe loc într-o Dacia după un impact frontal cu o mașină într-un tunel

carabineri brescia

Italia, furgonetă condusă pe stradă de un copil de 11 ani, cu tatăl lângă el, cum au reacționat carabinierii