in

Italia, furgonetă condusă pe stradă de un copil de 11 ani, cu tatăl lângă el, cum au reacționat carabinierii

Știri Italia: furgonetă condusă pe stradă de un copil de 11 ani. În seara zilei de 22 octombrie, carabinierii au descoperit un Ford Transit condus de un băiat care abia ajungea la volan și au oprit vehiculul.
Tatăl, care stătea lângă el, deși a încercat să îi păcălească pe militari, a fost amendat cu 5.000 de euro, screi corriere.it.

Moarte subită la Bari, Giosuè avea doar 14 ani. „Pierderea unui copil este cel mai dureros eveniment pe care îl poate trăi o ființă umană”

Italia, furgonetă condusă pe stradă de un copil de 11 ani

Acea siluetă subțire care abia se putea întrevedea la volanul unei furgonete Ford Transit era un băiat de unsprezece ani. Carabinierilor din Artogne, o comună în Provincia Brescia, care supravegheau cătunele Montecampione și Vissone în seara zilei de sâmbătă, 22 octombrie, nu le-a venit să creadă ochilor.

Au rămas uimiți când au întâlnit o dubă care circula pe Via Panoramica și, în mod logic, i-au ordonat să oprească: băiatul, care abia ajungea la volan cu propriile mâini, s-a oprit imediat când a văzut patrula, dar a fost imediat înlocuit la volan de adultul alături de care conducea, tatăl său.

Imediat au fost declanșate investigații și s-a dovedit că băiatul nu numai că era minor, dar era născut în 2011, deci avea doar 11 ani. Tatăl, responsabil de fapta imprudentă, a fost amendat cu 5.000 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se prăbușește și moare în baie: Sara, 30 de ani, găsită de partenerul ei fără viață

carabinieri veneto

Crimă violentă în Treviso, fiul și-a omorât mama tăindu-i gâtul cu cuțitul: ”Veniți, am omorât-o”