in

Lecco, mamă și fiică, au murit pe loc într-o Dacia după un impact frontal cu o mașină într-un tunel

Știri Italia: Două femei, o mamă și o fiică, în vârstă de 27 și 56 de ani, au murit miercuri, 19 octombrie, într-un accident în tunel pe drumul național 36 care leagă Milano de Valtellina. Accidentul mortal a fost provocat de una dintre cele două victime, care conducea mașina pe contrasens, o Dacia, scrie ilgiorno.it.
O a treia persoană a fost rănită, un locuitor din Seregno, în vârstă de 47 de ani, care se afla la volanul unui Audi A6: a suferit răni la picior și la torace, dar starea sa nu este gravă, bărbatul a fost stabilizat și transportat în cod galben la spitalul din Gravedona.

Tânăr român de 26 de ani, mort într-un accident rutier în Sardinia. ”Prea repede ai plecat la îngeri!”

Lecco, mamă și fiică, au murit pe loc într-o Dacia

Pentru cele două femei, o mamă și o fiică de origine străină (nu a fost publicată naționalitatea lor), dar rezidente în Garlate, nu au mai putut face nimic: au murit pe loc, iar salvatorii nu au putut decât să constate decesul lor.

La fața locului s-au deplasat ambulanța, pompierii, polițiștii rutieri și tehnicienii Anas. Drumul național a fost închis timp de câteva ore pentru a permite operațiunile de salvare, cu ieșire obligatorie la intersecția Bellano. Repercusiuni în trafic au fost înregistrate până seara și pe drumul provincial 72.

Cele două mașini s-au ciocnit frontal

Accidentul a avut loc la câteva minute după ora 17.00, la înălțimea localității Dervio, în interiorul tunelului cu același nume care se îndreaptă spre nord, spre Sondrio. Cele două mașini s-au ciocnit frontal, pentru că una dintre ele circula pe contrasens, cel mai mare coșmar pentru cei care circulă zilnic pe drumul național.

Potrivit primelor cercetări, se pare că mașina în care se aflau cele două femei ar fi fost cea care circula pe SS36 pe contrasens. Dacă se confirmă, acesta ar fi încă un caz de conducere pe contrasens pe diferite porțiuni ale SS36, principala legătură între zona milaneză și Lecco, la sud, și între zona Lecco și provincia Sondrio, la nord.

Cele mai multe dintre aceste probleme au apărut în secțiunea nordică. Anchetatorii lucrează pentru a recupera și analiza înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
hipnoza torino

Furt incredibil la Torino: au hipnotizat vânzătorul de la o tabacherie și au dispărut cu 8.000 de euro

Se prăbușește și moare în baie: Sara, 30 de ani, găsită de partenerul ei fără viață