in

Furt incredibil la Torino: au hipnotizat vânzătorul de la o tabacherie și au dispărut cu 8.000 de euro

Știri Italia: Furt incredibil la Torino. Dacă nu ar fi fost imaginile de pe camerele de supraveghere ale tutungeriei, ar fi trecut drept o poveste fantastică din secolul al XIX-lea: la un moment dat, femeia își mișcă degetele la câțiva centimetri de fața proprietarului, îi șoptește cuvinte de aproape, îi apucă palma ca și cum ar vrea să citească viitorul, apoi face să dispară plicul cu încasările de opt mii de euro, care se afla în spatele tejghelei, scrie torino.corriere.it.

Grup de italieni prins în Franța la cules ilegal de hribi, aveau peste 150 de kg, riscă arest sau amendă de zeci de mii de euro

Furt incredibil la Torino: au hipnotizat vânzătorul

Morală, potrivit codului penal: tâlhărie comisă după ce „a pus victima într-o stare de incapacitate de a vrea și de a acționa, prin intermediul practicii hipnotice”, acuzație contestată în conspirație la adresa a trei femei de către procurorul Roberto Furlan, care a coordonat ancheta poliției.

Până la arestare (pe 18 octombrie), în urma unei ordonanțe de luare a unei măsuri preventive pentru doi suspecți, de 35 și 41 de ani, și a plângerii celui de-al treilea, de 34 de ani, care avea fața parțial acoperită, motiv pentru care gip-ul nu a considerat convingătoare identificarea.

Totul a durat câteva minute

Episodul, care a durat câteva minute și a fost filmat de mai multe camere (și unghiuri), s-a petrecut pe 26 noiembrie anul trecut într-un bar din Corso Siracusa, în zona Santa Rita: cele trei femei, italience de origine romă, au intrat și au început să cotrobăie prin preajmă, începând să vorbească cu – și, potrivit anchetatorilor, să o distragă – pe fata care era ocupată la bar.

Pe partea opusă se află tejgheaua tutungeriei, cu o sticlă care protejează casa de marcat și mai multe terminale pentru plăți online și jocuri de noroc. Și tot acolo lucrează și proprietarul, ocupat și el din când în când cu diverși clienți, pentru un loz de răzuit sau un pachet de țigări.

Imediat ce bărbatul rămâne singur, una dintre femei se apropie de el și începe să vorbească cu el, o scenă care se repetă de câteva ori. Apoi începe să-și agite mâinile în fața ochilor victimei, până când îi ia mâna, ca și cum ar fi un gest de a-i citi soarta.

Și nu numai atât: câteva momente mai târziu, femeia pune un mic obiect negru în palma bărbatului. Un obiect care, în ipoteza acuzării, ar fi putut conține sau emana „o substanță psihotropă sau narcotică”, inoculată prin manipularea acestuia.

”Tun” de 8.000 de euro

Cert este că, din acel moment, bărbatul pare să fie absent și, cu siguranță, neatent la mișcările femeii: aceasta se deplasează în spatele tejghelei și, fără să fie observată, face să dispară un plic alb, cu aproximativ 8.000 de euro în numerar în interior.

Încasările magazinului, după cum le-a spus ulterior proprietarul polițiștilor de la secția de poliție Mirafiori, care au început apoi să investigheze, pornind de la cadrele de supraveghere video. Acest lucru a dus la acuzația de furt, într-o altă tutungerie, în spatele stadionului Grande Torino, în care a dispărut un purceluș cu 300 de euro, destinat unei acțiuni caritabile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
vandalizat sediu politie

Italia, o româncă beată a vandalizat sediul poliției din Rosano, a distrus florile și a spart geamurile, apoi s-a culcat pe o canapea

mama fiica accident mortal

Lecco, mamă și fiică, au murit pe loc într-o Dacia după un impact frontal cu o mașină într-un tunel