in

Al Bano a decis să găzduiască trei refugiați ucraineni. ”Nu sunt prietenul lui Putin”

Al Bano a decis să găzduiască trei refugiați ucraineni. Începând de joi seara, la moșia lui Al Bano Carrisi de la Cellino San Marco, în zona Brindisi, vor locui trei refugiați ucraineni care au fugit de război, o mamă cu fiica ei și un băiat de 17 ani, scrie La Stampa, citată de G4media.

În urmă cu câteva zile, cântărețul italian și-a anulat concertele din Rusia și a condamnat invadarea Ucrainei, spunând că este dezamăgit de Vladimir Putin, un personaj pe care „l-a admirat mult în trecut”.

„Una dintre verișoarele mele are de ani de zile relații cu comunitatea ucraineană, astăzi sosesc un grup de cinci persoane, dintre care trei vor sta în casa mea, aşa mi se pare corect și echitabil”, a adaugat cantautorul italian.

Moment emoționant! Elevii unei școli din Napoli i-au primit pe doi copii ucraineni cu urale și aplauze VIDEO

Al Bano a decis să găzduiască trei refugiați ucraineni

Un pas de solidaritate prin care Al Bano se distanțează și mai mult de liderul rus pe care-l admirase în trecut, o apreciere care l-a costat includerea (anulată ulterior) pe lista neagră a Ucrainei.

„Am cântat pentru Putin, mi-a plăcut în trecut, dar acum nu-mi mai place şi mi-a părut rău să aud zilele acestea că sunt definit „prietenul lui Putin” – precizează el. Din păcate nu sunt prietenul lui, altfel l-aș fi sfătuit să lase să vorbească inteligenţa”.

Potrivit cantautorului originar din Apulia, întregul conflict poate fi rezumat „la ciocnirea dintre două puteri, SUA și Rusia și s-ar putea ca Putin să aibă câteva motive, însă greșește complet în ceea ce privește atacul asupra Ucrainei, este un lucru inacceptabil, iar societatea civilă refuză să mai vadă zilnic imaginile morții și devastării”.

Pe Al Bano nu îl afectează pierderea economică cauzată de anularea concertelor sale din Rusia: „Cânt şi pentru bani, dar mai ales pentru că îmi dă bucurie, iar acum, în acele locuri, bucuria este departe”, conchide el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 16 In medie: 3.9]
ambulanza suicidio

Italia, român de 26 de ani, s-a sinucis aruncându-se de la etajul șase al blocului unde locuia

Italiancă bătută de iubitul român, mama agresorului: „Ți-a rupt doar nasul, din dragoste”