in

Italiancă bătută de iubitul român, mama agresorului: „Ți-a rupt doar nasul, din dragoste”


Bătută de iubitul român: Chiara, 19 ani bătută de fostul iubit, Gabriel, acum fugar căutat de poliție. Mama băiatului îi găsește justificări: „Ți-a rupt doar nasul, a făcut-o din dragoste”.

Bătută de iubitul român

Chiara Balistreri, o tânără de 19 ani din Bologna a experimentat direct ce înseamnă să trăiești o iubire toxică. Povestea ei a fost transmisă la emisiunea Chi l’ha visto.

Tânăra fusese bătută de fostul partener Gabriel de origine română, în prezent cercetat și căutat pentru „vătămări grave cu o serie de circumstanțe agravante”, dar în prezent fugar.

Ceea ce a frapat au fost cuvintele mamei băiatului care, sunând-o la telefon pe Chiara pentru a o întreba de ce l-a denunțat, a comentat: „Nu ți-a făcut nimic, doar ți-a rupt nasul”.

„O lecție pentru femei, să nu mai pună coarne”

Emisiunea „Chi l’ha visto” s-a dus acasă la mama băiatului, care a fost și ea prezentă la momentul bătăii. A încercat să-l oprească pe fiul său agresiv, dar ulterior l-a justificat.

Tânăra de 19 ani a postat consecințele bătăii pe TikTok, iar Gabriel i-a spus să ștergă imediat filmarea. Mama băiatului a comentat: „O lecție ca femeile să învețe să respecte bărbații și să nu le mai pună coarne” .

Italiancă bătută de iubitul român după ce i-a cerut să o ajute la curăţenie

Ceartă de la un mesaj

Ramona, mama lui Gabriel , a explicat ce s-a întâmplat în ziua bătăii : „Ușa era închisă, i-am văzut pe Gabri și Chiara certându-se pentru faptul că un băiat i-a trimis mesaje” .

Chiara Balistreri, bătută de iubitul român

Tânăra de 19 ani însăși a povestit ce s-a întâmplat: „Primesc un mesaj de la un băiat cu care nu mai vorbisem de mult.

Mesajul conținea emoji-ul Like. Dar Gabriel a luat-o la bătaie. Potrivit tinerei, el nu s-ar fi oprit nici măcar la vederea mamei sale. „Fiul meu nu s-a stăpânit, nu l-am putut prinde și i-a dat cu pumnul în față și a pălmuit -o”, a confirmat femeia.

Viterbo, româncă bătută până la moarte de soț pentru că nu-i făcuse de mâncare

„Asta e dragostea”

Chiara a continuat să piardă sânge, dar violența lui Gabriel nu s-a oprit nici măcar cu intervenția mamei și a partenerului ei.

„Am încercat să-i opresc, le-am spus totul, l-am dat jos, s-a ridicat și i-am spus să se închidă în baie ”, a adăugat mama.

„Îmi tot spunea că voi muri în casa aceea”, a comentat Chiara. Mama lui Gabriel continuă să justifice: „Când a cunoscut-o, fiul meu era dulce, nu ieșea la discotecă, la bar… L-a obișnuit să facă aperitive, să cumpere vin, să bea împreună. Fiul meu era beat. Pumnii? E dragoste, nu voia să se atingă nimeni de Chiara”, scrie Il Sussidiario.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]
al bano refugiati ucraineni

Al Bano a decis să găzduiască trei refugiați ucraineni. ”Nu sunt prietenul lui Putin”

Italia, arme camuflate în ajutoare umanitare pentru Ucraina. Lucrătorii au refuzat să încarce