in

Italiancă bătută de iubitul român după ce i-a cerut să o ajute la curăţenie

Un român în vârstă de 39 de ani și-a bătut iubita italiancă, după ce acesta i-a cerut să o ajute la curăţenie. Cei doi sunt împreună de şapte ani.

Vineri, femeia a sunat la numărul de urgență, spunând că a fost atacată. Aceasta se baricadase în baie după ce bărbatul de 39 de ani aruncase cu o şurubelniţă şi cu aspiratorul după ea şi a ameninţat-o.

După sosirea ofițerilor de poliție, românul a afirmat că și-a bătut iubita întrucât era exasperat de cererile ei de a o ajuta la treburile casnice.

Românul forma un cuplu cu italianca încă din 2013, când s-au cunoscut prin intermediul unui site de socializare.

Conform Liguria Notizie, femeia l-a primit pe român în casa ei din Sampierdarena, Genova, însă ce a urmat a fost un adevărat coşmar pentru ea.

Românul a început să dezvolte un comportament total nepotrivit. Se aştepta să fie întreţinut şi nu o ajuta cu nimic pe italiancă la treburile casei.

Ba chiar a bătut-o şi a ameninţat-o de mai multe ori, în special pe fondul consumului de alcool.

Românul a fost ridicat şi dus la audieri. Va fi cercetat în stare de libertate, dar nu mai are voie să se apropie de iubita lui sau de casa acesteia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

George Simion (AUR) vrea alegeri anticipate prezidențiale: „Cerem suspendarea lui Klaus Iohannis, să nu așteptăm până-n 2024”

romanca vicenza

Vicenza, o româncă a fost arestată după ce şi-a bătut soţul în vârstă de 80 de ani. Femeia era băută şi drogată