in

George Simion (AUR) vrea alegeri anticipate prezidențiale: „Cerem suspendarea lui Klaus Iohannis, să nu așteptăm până-n 2024”

„S-ar putea să avem și alegeri anticipate, prezidențiale sau parlamentare. Noi dacă nu votăm niciun guvern și cerem suspendarea lui Klaus Iohannis să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum, nu în 2024”, a spus George Simion, liderul AUR, vineri, la emisiunea Marius Tucă Show, anunță Antena3.ro.

George Simion a spus, în cursul zilei de joi, că preşedintele Klaus Iohannis dă din nou dovadă de dispreţ faţă de votul românilor. Copreşedintele AUR spune din nou că dacă PSD nu va iniţia suspendarea preşedintelui, o va face Alianţa pentru Unirea Românilor. Şi asta în condiţiile în care numirea şi negocierea guvernului Cîţu este considerată o cacialma.

„Este stilul cu care ne-a învăţat Klaus Iohannis de dispreţ total faţă de votul românilor, de batjocură faţă de poporul român. Îmi menţin afirmaţile: dacă PSD nu îşi ia în serios rolul de prim-clasat în preferinţele românilor la aceste alegeri, o să ne luăm noi treaba în serios – să facem opoziţie şi să iniţiem suspendarea lui Klaus Iohannis pentru această batjocură”, a declarat George Simion la Antena3.

Liderul AUR afirmă că numirea lui Cîţu e o cacealma:

„Mi se pare o cacialma această propunere a lui Florin Cîţu. Ci siguranţă e folosită doar ca tratative dintre partidele domnului Iohannis, pentru a acapara mai multe ministere. Aşteptăm să vedem şi care este propunerea adevărată, că nu poate fi acest fost ministru de Finanţe care s-a împrumutat într-un an cât generaţia părinţilor şi bunicilor noştri într-o viaţă. Nu poate să fie o propunere serioasă de prim-ministru”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
OMS italia

Scandal uriaş în Italia. OMS ar fi conspirat cu guvernul de la Roma pentru a ascunde proasta gestionare a pandemiei

bataie

Italiancă bătută de iubitul român după ce i-a cerut să o ajute la curăţenie