in

Ambasada României în Italia, consulate itinerante: ”Vrem să decidem împreună când și unde îți putem fi de ajutor”

Pentru că MAE dorește să îmbunătățească permanent serviciile consulare oferite și pentru că organizarea consulatelor itinerante vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor români, începând din acest an.

În premieră, lansăm o consultare publică cu privire la calendarul și localitățile în care intenționăm să organizăm consulate itinerante.

Așadar, în perioada 05-19.04.2021, consultă mai jos propunerea de calendar pentru consulatele itinerante și trimite-ne propunerile tale completând formularul online https://forms.gle/cAg3xPy3FTfb4ehr9 sau printr-un un email pe adresa noastră [email protected] cu privire la localitățile și perioadele în care ți-ar fi de folos să venim mai aproape de tine și să îți oferim asistență consulară.

Propunere de calendar:

  • Aprilie – Mai | Regiunea Sardinia
  • Septembrie – Octombrie | Regiunea Sardinia

Menționăm că organizarea consulatelor itinerante depinde de situația epidemiologica din teritoriu și implicit de aprobarea autorităților locale.

Ambasada va ține cont de feedback-ul primit și va anunța lista finală informându-vă în mod constant cu privire la eventuale modificări, dacă situația o va impune.

Pentru mai multe informații despre noua procedură MAE pentru organizarea consulatelor itinerante: http://www.mae.ro/node/55250

Ambasada României în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miracol într-o familie de români la Torino: fetița născută cu intestin în loc de plămâni a fost salvată

Ministrul Aurescu, vizită oficială în Italia, incluse discuții pentru reforma serviciilor consulare