in

Draghi: „Apelul de a nu fi vaccinat este un apel de a muri” – VIDEO

„Apelul de a nu fi vaccinat este un apel la moarte”, astfel a răspuns Mario Draghi la o conferință de presă la o întrebare referitoare la ideile lui Matteo Salvini cu privire la campania de vaccinare.

În cadrul conferinței de presă pentru prezentarea noilor reguli privind utilizarea Green Pass, prim-ministrul, Mario Draghi, a vorbit printre altele despre importanța campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului, potrivit ilpost.it.

Premierul italian a răspuns la o întrebare cu privire la unele declarațiile liderului Ligii, Matteo Salvini, care face parte din majoritatea care susține guvernul Draghi.

Cu câteva zile în urmă, Salvini a spus:

„Să vaccinăm și să-i asigurăm pe cei cu vârsta de 60 de ani și peste, apoi de la 40 la 59 de ani. Pentru tineri nu este necesar”.

Italia îi vaccinează pe cei vindecați de Covid: Doză unică în termen de 12 luni, circulară de la minister

Draghi a fost întrebat dacă cuvintele lui Salvini au fost o modalitate de a împiedica campania de vaccinare a guvernului. Draghi a răspuns:

„Apelul de a nu fi vaccinat este un apel de a muri. Nu te vaccinezi, te îmbolnăvești, mori. Sau transmiți boala, îi faci pe alții să se îmbolnăvească sau să moară.”

Draghi a adăugat că, dacă oamenii nu se vaccinează, riscul este că trebuie să „închidem totul din nou”.

El a reamintit, de asemenea, că „datorită vaccinării, consecințele asupra pacienților cu terapie intensivă și deceselor sunt mult, mult mai puțin grave decât cele pe care le-am văzut până acum patru luni”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Mentana, tragedie într-o familie de români: fetița de 4 anișori a decedat la câteva minute după ce a mâncat de prânz

Iată cine sunt soții români din Sicilia uciși de o mașină în timp ce se aflau pe o motoretă