in

Mentana, tragedie într-o familie de români: fetița de 4 anișori a decedat la câteva minute după ce a mâncat de prânz

Tragedie greu de imaginat într-o familie de români din Italia. O fetiță de numai 4 anișori a decedat la scurt timp după ce a mâncat de prânz. 

Doi români rezidenți în localitatea Mentana, lângă Roma, trec printr-un adevărat coșmar, după ce fetița lor de numai 4 anișori și jumătate a decedat la câteva minute după ce a mâncat la prânz. Copila a murit în urma unui stop cardio-respirator, iar orice încercare de resuscitare a fost în zadar. Autoritățile au dispus autopsia trupului neînsuflețit.

Potrivit publicației Corriere della Sera, citate de stiridiaspora.ro, tragedia s-a petrecut miercuri, 21 iulie, în locuința românilor de pe via Reatina, din localitatea Mentana.

Cu puțin înainte de ora 13:00, fetița a mâncat de prânz, iar apoi a mers apoi să se întindă pe pat. Imediat a început să se simtă rău, iar mama sa a sunat la 118.

La fața locului au sosit rapid medicii de la ambulatoriul ASL din apropiere și elicopterul-ambulanță. Personalul sanitar a încercat minute în șir să o readucă la viață, dar totul a fost inutil. În jurul orei 13:30 a fost declarat decesul micuței.

Șoc la Torino, o româncă a făcut infarct la volan și a murit, fusese vaccinată în aceeași zi

Conform primelor concluzii, nu ar exista semne de regurgitare sau sufocare. Medicii care au încercat să o resusciteze au emis ipoteza că în timpul digestiei fetița s-ar fi simțit rău și a suferit un stop cardio-respirator.

Carabinierii din Mentana, împreună cu colegii lor de la compania din Monterotondo, se ocupă de acest caz tragic.

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost pus la dispoziția Parchetului din Tivoli și a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Roma în vederea efectuării autopsiei.

Între timp, magazinul românesc „Dacica Supermercati” din localitate organizează o strângere de fonduri pentru a veni în ajutorul familiei îndoliate.

„Dragi concetățeni, pentru a veni în ajutorul familiei Amancei, care trece printr-o tragedie pricinuită de decesul la nici 5 anișori a fetiței lor, Ariana, staff-ul nostru a decis să organizeze o colectă publică în incinta supermarket-ului Dacica.

Persoanele care sunt dispuse să participe cu o donație cât de mică, o pot face la urna amplasată la ieșire. Mulțumim pentru participare!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Românul bătut cu bestialitate la Palermo a murit la spital, după cinci zile: donate organele

Draghi: „Apelul de a nu fi vaccinat este un apel de a muri” – VIDEO