in

Românul bătut cu bestialitate la Palermo a murit la spital, după cinci zile: donate organele

Românul bătut cu bestialitate la Palermo a murit la spital, după cinci zile: donate organele

A fost victima unui atac feroce în Viale Picciott, la Palermo, în noaptea de 16 iulie. Neculai Lamba, un român în vârstă de 54 de ani, a fost internat în terapie intensivă la spitalul Civico, în capitala siciliană. Miercuri 21 iulie, românul a murit, anunță Il Giornale di Sicilia.

Fiica bărbatului a autorizat donația organelor, după autorizarea procurorului care a deschis un dosar pentru crimă. Magistratul a autorizat îndepărtarea numai a organelor care nu sunt relevante pentru anchetă, și care au fost deja transplantate. Sâmbătă va fi efectuată autopsia.

Carabinierii din nucleul operațional al companiei Piazza Verdi investighează cazul și încearcă să depisteze atacatorii care, conform celor aflate, ar putea fi doi.

În locul în care a avut loc bătaia, nu există camere de supraveghere, iar anchetatorii se concentrează asupra înregistrărilor telefonice pentru a reconstitui ultimele contacte ale victimei.

Doi italieni și un român condamnați la închisoare pe viață, au bătut și ars de viu într-o gară un român cerșetor

La locul atacului ar exista, de asemenea, urme de sânge, altele decât cele ale victimei, astfel încât carabinierii verifică orice acces la camera de urgență a tuturor spitalelor din Palermo.

Neculai Lamba a fost lovit în cap cu un obiect contondent greu care i-a creat o gaură similară cu cea produsă de o armă de foc.

Pe lângă leziunea gravă a craniului, care a provocat o hemoragie cerebrală mare, bărbatul a fost lovit violent în piept atât de mult încât a suferit o leziune pulmonară gravă, astfel că plămânul nu a putut fi transplantat.

Apelul fiicei: Ajutați-mă să îl duc acasă

Fiica victimei a făcut un apel pe Facebook, pentru a putea strânge banii necesari repatrierii corpului.

„Cine vrea și mă poate ajuta strâng bani pentru tatăl meu a fost ucis fără milă și vreau să-l duc din Italia îl România Axinte Madalina Cod Bancar IT60U3608105138211997612008 Vă rog frumos cine mă poate ajuta😭😭😭

„Cine vrea și mă poate ajuta strâng bani pentru tatăl meu a fost ucis fără milă și vreau să-l duc din Italia în România Cod Bancar IT60U3608105138211997612008 Vă rog frumos cine mă poate ajuta😭😭😭😭😭😭😭 am sufletul rupt Dumnezeu să te ierte TATĂ 🙏💙, este apelul făcut de fiică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 3.9]
case romani strainatate

Case la 1 EURO pentru diaspora, propunerea unui lider AUR

Mentana, tragedie într-o familie de români: fetița de 4 anișori a decedat la câteva minute după ce a mâncat de prânz