in

Case la 1 EURO pentru diaspora, propunerea unui lider AUR

În 2008 Mircea Geoana promitea câte 25.000 de euro românii din străinătate, pentru a-i convinge să se întoarcă în ţară. În 2021, liderul AUR, George Simion, vine cu o idee şi mai extragavantă: case la 1 EURO, racordate şi la gaze, pentru diaspora.

”De preferat ar fi ca o mare parte din românii din diaspora să se întoarcă în țară. Suntem însă conștienți că oamenii nu se vor întoarce atât timp cât nu vor avea sentimentul că pot duce o viață acceptabilă în România” a declarat deputatul, conform inpolitics.ro.

Guvernul Cîţu reînvie TAXA auto. Mașinile mai vechi de 15 ani vor fi impozitate

”Așadar, deși pare paradoxal, unul din lucrurile pe care le putem face pentru românii din diaspora este să îmbunătățim situația din România. Când oamenii vor simți că pot avea parte de educație, sănătate și oportunități economice în România, vor lua în serios ideea reîntoarcerii sau a rămânerii în țară. Când ai condiții normale în spitale și îți este răsplătită munca cu mai mult de 1390 de lei – fluturaș de salariu al unui fochist de la mina Livezeni – caz concret văzut de mine în campanie – apoi poți să faci programe naționale cum ar fi case la 1 euro pentru cei repatriați, racordate în mediul rural la gaze. Doar avem din plin în Marea Neagră, nu?” a mai spus liderul AUR.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Accident groaznic în Capri, autobuz plin de oameni căzut în gol de la șase metri, un mort și zeci de răniți

Românul bătut cu bestialitate la Palermo a murit la spital, după cinci zile: donate organele