in

Doi italieni și un român condamnați la închisoare pe viață, au bătut și ars de viu într-o gară un român cerșetor

Trei condamnări la închisoare pe viață, pentru toți cei trei indivizi acuzați de moartea lui Vasile Todirean, românul de 42 de ani bătut și ars de viu într-o gară din Italia, anul trecut. Vasile a murit în chinuri groaznice, după ce a fost bătut și ars de viu, în Italia. Citiți și AICI.

În urmă cu câteva zile, cei care l-au incendiat pe Vasile au fost condamnați la închisoare pe viață. Sentința a fost dată de Curtea Asizelor din Verona, scrie observatornews.ro.

Grozăvia a avut loc pe 8 iulie, 2019, în gara din Villafranca şi, după două luni de agonie, Vasile Todirean s-a stins pe un pat de spital din Verona. Pentru oribila faptă au fost acuzați trei bărbați, printre care și un român. Este vorba despre Eros De Mori, numit Carlo, de 41 de ani, Liliano Bosoni, numit Jessi, de 61 de ani, și Cristian Relu Tuca, un român de 58 de ani.

Vasile Todirean era cunoscut drept un om al străzii, dar care nu deranja în vreun fel. Conform anchetatorilor italieni, nenorocirea petrecută în 8 iulie, anul trecut, a fost declanşată după ce Vasile le-a cerut celor trei bărbați țigări. După ce l-au rupt cu bătaia, indivizii i-au dat foc românului și l-au lăsat să agonizeze pe peronul gării din Villafranca.

Românul a fost găsit în viață și transportat în stare gravă la spital, unde a murit două luni mai târziu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Așteptările românilor din Italia de la parlamentari: ”E foarte greu să mai avem așteptări”

Italia lansează la începutul anului 2021 o campanie de vaccinare anti-COVID gratuită. ”În sfârşit vedem uscatul, avem un traseu clar spre un port sigur”