in

Șoc la Torino, o româncă a făcut infarct la volan și a murit, fusese vaccinată în aceeași zi

UPDATE

Îngrijitoarea română care a murit în seara zilei de duminică 18 iulie 2021 în corso Racconigi a fost afectată de un edem pulmonar compatibil cu condițiile sale de sănătate anterioare.

Acest lucru a fost stabilit prin autopsia efectuată avineri 23, de legistul Clara Bioletti, numită de procurorul Chiara Canepa.

Autopsia a fost comandată deoarece femeia, care locuia în cartierul Borgo Vittoria, fusese vaccinată cu serul AstraZeneca cu șapte ore înainte de tragicul eveniment. Cu toate acestea, orice corelație este exclusă, scrie Torino Today.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Șoc la Torino, o româncă a făcut infarct la volan și a murit, fusese vaccinată în aceeași zi

Tragedie la Torino San Paolo: o româncă a murit în urma unui infarct la volan, a reușit să tragă mașina pe dreapta, pentru a evita accidentele. Fusese vaccinată în aceeași zi, anchetă deschisă.

Sicilia, avocat de 59 de ani moare brusc după a doua doză de Pfizer. „Avea o sănătate excelentă”

Un îngrijitoare română de 62 de ani a fpcut infarct și a murit în seara zilei de duminică, 18 iulie 2021, în Corso Racconigi din Torino, în timp ce conducea mașina.

A avut timp să se oprească pentru a evita implicarea în accidente rutiere și s-a prăbușit pe stradă. Ajutorul medical s-a dovedit inutil. Patrule ale secției de poliție San Paolo au intervenit apoi la fața locului, scrie Torino Today.

Şoc într-un orăşel din Italia. A fost găsită moartă în casă, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Avea doar 49 de ani

Femeia primise vaccinul AstraZeneca în aceeași zi, cu aproximativ șapte ore înainte de moarte. Cazul este anchetat de procuratura din Torino. Procurorul Chiara Canepa a deschis o anchetă și a solicitat autopsia, care va fi efectuată de legistul Clara Bioletti vineri 23 iulie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
danuta cancer

Italia, o româncă de doar 34 de ani a fost răpusă de un cancer agresiv. „Dănuţa a fost măcinată de boală”, povesteşte soţul îndurerat

certificat vaccinare2

Italia îi vaccinează pe cei vindecați de Covid: Doză unică în termen de 12 luni, circulară de la minister