in

Şoc într-un orăşel din Italia. A fost găsită moartă în casă, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Avea doar 49 de ani

Moarte inexplicabilă a unei italience în vârstă de 49 de ani, la nici 24 de ore după ce s-a vaccinat cu prima doza a serului Moderna. Familia și prietenii Valentinei Bencini sunt în stare de şoc.

Valentina Bencini a fost găsită moartă în casă vineri, în jurul orei 12.00. Cu o zi înainte fusese vaccinată cu prima doză de vaccin Moderna. Fostul ei iubit, care încă mai avea cheile locuinţei, a fost cel care a făcut descoperirea macabră, după ce mama Valentinei nu mai reuşise să ia legătura cu fiica ei de câteva ore, potrivit Observatornews.ro.

Medicii sosiți la domiciliul femeii au constatat decesul acesteia. Carabinierii au verificat dacă există semne de intrare forțată în casă, însă nu au descoperit niciun indiciu care să sugereze o moarte violentă.

Autopsia trupului neînsufleţit al Valentinei a fost efectuată luni după-amiază. Medicul legist are la dispoziţie 60 de zile pentru veni cu un răspuns cât se poate de clar în cazul morţii femeii de 49 de ani. Acesta trebuie să spună dacă există sau nu o legătură între administrarea vaccinului anti-Covid și moartea subită a acesteia, potrivit presei italiene.

Sicilia, avocat de 59 de ani moare brusc după a doua doză de Pfizer. „Avea o sănătate excelentă”

Comunitatea din San Gusmè, un orășel din Castelnuovo Berardenga, unde trăia femeia, este în stare de şoc după moartea subită a Valentinei Bencini, la câteva ore după ce s-a vaccinat anti-Covid. „Nu există cuvinte, suntem distruşi”, este unul dintre sutele de mesaje care curg pe reţelele de socializare, de câteva zile, după ce s-a aflat de moartea femeii din Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
aeroportul otopeni

«Pasagerii pot aştepta zeci de minute pe Otopeni». Recomandări pentru românii care se întorc în ţară

Accident la Ragusa, doi români pe scuter morți pe loc, au fost spulberați de un BMW, noaptea