in

Accident la Ragusa, doi români pe scuter morți pe loc, au fost spulberați de un BMW, noaptea

UPDATE: Au fost identificate victimele accidentului de la Chiaramonte Gulfi.

Sunt soț și soție, amândoi români, cele două victime ale accidentului rutier care a avut loc aseară de-a lungul drumului provincial Sotto-Chiaramonte-Acate. Bărbatul, A.P., avea 53 de ani, femeia, A.L., avea 43. Bărbatul era rezident în Lentini, ambii lucrau ca muncitori fermieri în zona Vittorio și locuiau în zonă. Alte rude locuiesc și în Ragusa și în zona Vittoria. Cadavrele au fost transportate la morga cimitirului Vittoria.

Știrea inițială:

Doi români au murit într-un accident rutier în Sicilia, în zona Ragusa.

Accidentul fatal a avut loc ieri, marți, 20 iulie, în jurul orei 23, pe drumul provincial 3, între Vittoria și Chiaramonte Gulfi, lângă intersecția spre Pedalino și Mazzarrone.

Șofer român de 35 de ani, mort după un accident în Italia, colegul de camion a ațipit la volan

Potrivit unei reconstituiri inițiale a faptelor, victimele sunt doi cetățeni români.

Accidentul a avut loc între o mașină și un scuter la bordul căruia călătoreau cei doi români, identificați pe baza documentelor vehiculului de către carabinierii companiei Vittoria, care au intervenit la locul accidentului, împreună cu salvatorii.

Dinamica nu este încă complet clară. Din motive care se cercetează, mașina și scuterul s-au ciocnit. Vehiculele implicate sunt un BMW seria 3, condus de un bărbat de treizeci de ani din Acate și un scuter Liberty pe care călătoreau cele două victime.

Salvatorii au intervenit la fața locului după ce au fost anunțați de niște șoferi care treceau pe locul accidentului.

Cei doi bărbați la bordul scuterului au murit instantaneu, doar câteva vânătăi pentru șoferul mașinii care s-a izbit de un perete de beton pentru a evita impactul. Mașina s-a răsturnat.

La fața locului au intervenit pompierii, carabinierii nucleului radio-mobil al companiei Vittoria, Poliția comisarului pentru trafic Vittoria și două 118 ambulanțe. O ambulanță l-a transportat pe șoferul mașinii, într-o stare de șoc, la spital pentru investigații, potrivit fanpage.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
murit moderna

Şoc într-un orăşel din Italia. A fost găsită moartă în casă, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Avea doar 49 de ani

Miss Italia, cea mai frumoasă din Bergamo este o româncă din Milano, Francesca Popa i-a cucerit pe toți