in

Miss Italia, cea mai frumoasă din Bergamo este o româncă din Milano, Francesca Popa i-a cucerit pe toți

Miss Italia, cea mai frumoasă din Bergamo este o româncă din Milano

Prima selecție regională a concursului Miss Italia Lombardia pentru Bergamo și provincia a avut loc duminică, 19 iulie, la Zanica, la restaurantul Centro Ippico La Rosa Bianca, iar la sfârșitul serii, juriul a proclamat-o pe Francesca Popa din Milano, câștigătoare.

De la primele ore ale după-amiezii, la centrul ecvestru, a avut loc castingul regional pentru cele peste 30 de fete noi înregistrate, care s-au implicat pentru a fi admise la Turul Miss Italia 2021 și pentru a se alătura spectacolului de seară pentru alegerea noii Regine a frumuseții.

O seară de muzică, divertisment și modă, dar și multe emoții și distracție în timpul cinei la restaurantul La Rosa Bianca.

Finalele regionale vor avea loc pe 7-8 august.

Cine merge mai departe

În total 6 fete s-au calificat în etapa următoare, scrie lamilano.it:

Miss La Rosa Bianca este Francesca Popa, 19 ani din San Giuliano (Mi), înaltă de 176 cm. A fost jucătoare de volei în rolul de central.

Poliția italiană a prins-o pe Miss Hitler, organizația rasistă „Ordine Ario Romano” a fost anihilată

Miss Rocchetta Bellezza (a doua clasată) este Francesca Mamè, în vârstă de 18 ani, din Senago Milano. Tată italian, mamă din Camerun, are limbi materne italiana și franceza. Iubește actoria și moda, este dansatoare de dans reggaeton și latin.

Miss Be_much este Elisabetta Sangalli, 19 ani din Treviolo Bergamo, are 169 cm înălțime și este studentă la administrarea afacerilor. Pasiunile ei sunt dansul, gătitul. Este foarte atașată de familia ei.

Miss locul 4 este Silvia Garavaglia, 21 de ani, din Cucciono (MI), studiază limbi străine și are o pasiune pentru dansurile din America Latină. Ieri a cântat în fața publicului cântând la flautul transversal, o pasiune pe care o are de 12 ani.

Succesul Ioanei în Italia: studentă la Parma, a câștigat un titlu de miss la un concurs național de talente

Miss locul 5 este Lucrezia Colzani, 18 ani din Carate Brianza (MB). Studiază la liceul științific, este iubitoare de subiecte științifice dar și de științe umaniste, iubește să citească marile opere clasice ale literaturii.

Miss locul 6 este Giulia Sanga din Bergamo, cu vârsta de 18 ani, 170 cm, a practicat gimnastica artistică de mulți ani la un nivel competițional național.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Accident la Ragusa, doi români pe scuter morți pe loc, au fost spulberați de un BMW, noaptea

nelu iordache dna

Afaceristul Nelu Iordache a fost ridicat de procurori din avionul care urma să îl ducă la Roma. „Regele asfaltului” a ajuns la DNA pentru audieri