in

Italia, o româncă de doar 34 de ani a fost răpusă de un cancer agresiv. „Dănuţa a fost măcinată de boală”, povesteşte soţul îndurerat

Tragedie uriaşă pentru o familie de români stabilită în Italia. Dănuţa Patelea, 34 de ani, a fost răpusă de o formă de cancer foarte agresivă. Femeia a lăsat în urmă cu copilaş de doar 2 ani.

Dănuța Patelea era rezidentă în Strambino, provincia Torino. Românca a fost ucisă în câteva săptămâni de un cancer galopant la ficat și intestin. Soțul său a povestit că femeia sa a avut primele dureri la începutul lunii iunie și, după o primă consultație la spitalul Ivrea, a fost transferată la centrul de cercetare din Candiolo. Dar, a fost prea târziu. Boala era în ultima fază, iar tânăra a cerut să fie trimisă acasă, să moară în braţele familiei, relatează Observator News.

„Dănuţa a fost măcinată de boală”, a mărturisit soţul femeii.

Românca, originară din Tulcea, venise în urmă cu 20 de ani în Italia. A fost însoţită de părinţi, frate şi de sora ei Paula, împreună cu care a deschis un magazin în Viale Stazione, cu specialități alimentare românești, în 2009.

În urmă cu câţiva ani, l-a cunoscut pe Sorin şi împreună şi-a întemeiat o familie, în urmă cu trei ani. Când s-a născut Ştefan, Dănuţa a fost extrem de fericită, însă după doar doi ani, totul s-a transformat într-un adevărat coşmar.

Şoc într-un orăşel din Italia. A fost găsită moartă în casă, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Avea doar 49 de ani

Românca a fost condusă pe ultimul drum, luni, de întreaga comunitate românească din Strambino, Torino. Slujba de înmormântare a avut loc la biserica San Leontie della Radauti di San Bernardo şi a fost ţinută de preotul român Marian Preda.

Mesajele de regret au împânzit internetul, iar Dănuţa este plânsă de toţi cei care au cunoscut-o. „Mult prea devreme, aveai atatea lucruri de făcut bune pe acest pământ, erai un inger de fata cu zambetul pe buze… Imi pare nespus de rau… Mai aveam atât de multe lucruri de împărtășit… Ai grija de cei dragi tie… De acolo de sus! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!”, a scris una dintre cunoştinţe.

„Sincere condoleante si multa putere familiei indurerate! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Drum lin suflet bun!”

„Cuvintele sunt de prisos orice aș scrie, orice aș spune, ar fi echivalent cu zero în comparație cu durerea ce-a lăsat-o în urmă. Sper ca acolo în cer să își găsească liniștea și pacea. Domnul să dea tărie și putere apropiaților pentru a reuși să treacă peste acest necaz nemaipomenit. Dumnezeu să te ierte și să te țină alături de el în Împărăția Sa! Să ai grijă de-acolo de sus de copilașul tău și de toți cei apropiați!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Halucinant: România a comandat 120 de milioane de vaccinuri anti-Covid, 7,5 doze pentru fiecare român

Șoc la Torino, o româncă a făcut infarct la volan și a murit, fusese vaccinată în aceeași zi