in

L’Aquila, român prins la examenul auto cu o mini-cameră video: arestat

Român prins la examenul auto cu o mini-cameră video

Român prins la examenul auto cu o mini-cameră video: a fost arestat. S-a întâmplat la examenul de ieri de la sediul Motorizării Civile din L’Aquila.
>>> ”Permisul de conducere anulat pe viață” apare în noul cod rutier italian, există și o surpriză urâtă la amenzi

Român prins la examenul auto cu o mini-cameră

Incidentul a dus la arestarea unui cetățean român de către Carabinierii din L’Aquila. Românula fost surprins în timpul examenului pentru permisul de conducere, purtând asupra sa o cameră video de dimensiuni foarte mici.

Potrivit informațiilor preliminare, persoana în cauză a intrat în sala de examen auto în numele unei școli de șoferi, cu intenția de a susține testele teoretice. Comportamentul său a ridicat însă suspiciunile unui funcționar, care a sesizat rapid șeful departamentului de securitate.

Ca urmare, Carabinierii au fost chemați la fața locului și l-au percheziționat pe individ, descoperind asupra sa un sistem de microcamere, folosit în mod obișnuit pentru a sugera răspunsurile corecte candidaților care doresc să treacă examenul pentru permisul de conducere cu ușurinț, scrie abruzzolive.it.
>>> „Să ne luăm la revedere de la permisul de conducere”. Cardul de plastic dispare, e revoluție

Este al doilea incident în 15 zile

Investigatorii au declanșat o anchetă pentru a stabili dacă individul are legături cu vreun colaborator extern și pentru a identifica persoana care i-a furnizat echipamentul. Acesta este al doilea incident de acest fel în decurs de 15 zile la Motorizarea L’Aquila, motiv pentru care se caută să se înțeleagă dacă există o posibilă conexiune între cele două cazuri.

Situațiile de acest gen ridică serioase probleme de integritate și corectitudine în cadrul examenelor pentru obținerea permisului de conducere. Autoritățile vor continua să monitorizeze îndeaproape astfel de activități frauduloase și vor lua măsuri adecvate pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Este esențial ca procesul de examinare să fie unul corect și echitabil, oferind tuturor candidaților șanse egale de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele în domeniul conducere auto.
>>> Dulciuri, cozonaci și pufuleți expirați s-au oferit COPIILOR la un eveniment românesc organizat la Roma: ”Nu e prima dată”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
fetita moarta masina

Tragedie la Cecchignola, o fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, uitată de părinți

Român baricadat în casă înarmat pistol

Român baricadat în casă, înarmat cu un pistol, cu ​​fiul său de 5 ani. „Am vrut să-i sărbătoresc ziua de naștere”