in

Tragedie la Cecchignola, o fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, uitată de părinți

ItaliaTragedie la Cecchignola, o fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, uitată de părinți. Alarma a fost dată în jurul orei 14.40 de către un trecător care a sunat la 112, semnalând prezența fetiței la bordul mașinii, cu ușile încuiate. La fața locului s-au deplasat ambulanțe împreună cu forțele de poliție. Potrivit primelor constatări, fetița a fost lăsată singură în mașină. În prezent se fac cercetări pentru a reconstitui povestea. Între timp, zona a fost izolată pentru a permite anchetatorilor să își desfășoare cercetările.
>>> Italia, român de 39 de ani, tatăl a trei copii, cade în fața soției și moare: ”Nu suferise niciodată de vreo boală”

Tragedie la Cecchignola, o fetiță de un an a fost găsită moartă

Tatăl ar fi fost cel care ar fi uitat de copil. Potrivit unei prime reconstituiri, bărbatul, un carabinier care lucrează la divizia generală pentru personalul militar al Ministerului Apărării, ar fi ajuns pe Via dei Fucilieri, ar fi parcat mașina pentru a duce copilul la grădinița internă pentru angajații Ministerului Apărării. Mama urma să o preia apoi. Aici se oprește ancheta. Cine a uitat de copil?

Când femeia a ajuns la grădiniță, i s-a spus că fetița nu se afla acolo. În acel moment, a văzut mașina soțului ei parcată cu copilul înăuntru și s-a simțit rău. O femeie sunase deja la 112. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru fetiță. Ambii părinți sunt în prezent în stare de șoc.

Primii care au intervenit ar fi fost soldați din cadrul unei unități armate din cartier. Unul dintre ei ar fi spart geamul mașinii, căutând să acorde primul ajutor fetiței inconștiente. Apoi au fost medicii din ambulanțele care au intervenit care au încercat o resuscitare disperată, care din păcate nu a reușit.
>>> O italiancă de 45 de ani și-a înjunghiat iubitul român: l-a surprins cu o altă femeie

Uitată de unul dintre părinți

Mașina în care a fost găsit cadavrul fetiței se afla într-o parcare dintr-o zonă restricționată, în apropierea unui bloc de locuințe de mică înălțime. Carabinierii companiei Eur și unitatea de investigații de la Via In Selci desfășoară investigații pentru a reconstitui evenimentul: nu este exclus ca fetița să fi fost uitată în mașină de unul dintre părinți, care ar fi trebuit să o ducă la o grădiniță din zonă.

Din acest motiv, ambii sunt interogați împreună cu alți membri ai familiei și cu persoane care ar fi la curent cu obiceiurile părinților fetiței. Potrivit primelor constatări, moartea a survenit cu cel puțin câteva ore înainte ca ea să fie găsită.

Mașina examinată de carabinieri, un Renault Megane de culoare roșie, este parcată chiar în fața grădiniței Luinetti, o unitate a Ministerului Apărării frecventată de copiii angajaților care lucrează în orașul militar Cecchignola. Nu este clar ce s-a întâmplat în această dimineață, când un membru al familiei a lăsat copilul pe scaunul pentru copii din spatele mașinii, probabil după ce l-a lăsat în fața grădiniței.

sursa: roma.corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Români arestați Piacenza bătut soțiile

Români arestați la Piacenza pentru că și-au bătut soțiile, agresiunile au avut loc în fața copiilor

Român prins la examenul auto cu o mini-cameră video

L’Aquila, român prins la examenul auto cu o mini-cameră video: arestat