Menu
in

Atacată de cei doi câini ai săi, o femeie moare în ziua de Crăciun în zona Modena


Ucisă de câini la Modena – Femeia a fost transportată foarte grav la spital, dar a murit în timpul transportului. Cei doi câini Rottweiler ai ei au atacat-o.
>>> Reportaj cutremurător/ Români în cuşti: „Odată, aici trăiau câinii, acum suntem noi”

Ucisă de câini la Modena

O femeie de 68 de ani , Iolanda Besutti, pensionată, a fost mutilată de doi câini care îi aparțineau ei și soțului ei, de asemenea pensionat. S-a întâmplat într-o casă din Concordia, în zona Modena. La fața locului au intervenit imediat pompierii cu mai multe echipe de 118.

Starea femeii a apărut imediat critică și a fost transportată cu cod roșu la spitalul Baggiovara, dar a murit în timpul transportului. Iolanda Besutti era pensionară, ca și soțul ei. Unii membri ai familiei ar fi tras un semnal de alarmă.

A fost mușcată de cei doi Rottweiler, dar nu este clar motivul pentru care au atacat-o. Cercetările poliției locale și carabinieri sunt în derulare.
>>> Simona, 20 de ani, ucisă de câini ciobănești în Calabria. Carabinierii, obligați să tragă

S-a întâmplat în 10 minute

Fiica Iolandei Besutti era în casă când s-a întâmplat, în dimineața zilei de 25 decembrie într-o casă din Concordia.

„Cred că mama s-a dus să aducă fân la cai – povestea dramatică a fiicei ei Alessandra relatată de Resto del Carlino -. Totul s-a întâmplat în zece minute. Pregăteam prânzul de Crăciun. Când am ieșit, mi-am dat seama că era la pământ, câinii lângă ea. Am văzut o baltă de sânge și mi-a spus „nu pot să respir”, așa că am sunat imediat la 118. O tragedie inexplicabilă”.

Potrivit informațiilor, cei doi câini Rottweiler care și-au ucis stăpâna ieri, în februarie atacaseră deja un grădinar. Câinii, în vârstă de unu și patru ani, l-au rănit grav pe bărbat la picioare și la brațe, forțându-l să facă două intervenții chirurgicale care au durat câteva ore.

Sicilia, atacați pe plajă de haite de câini vagabonzi, o femeie internată în spital împreună cu fiul de opt ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Exit mobile version