in

Simona, 20 de ani, ucisă de câini ciobănești în Calabria. Carabinierii, obligați să tragă

Simona ucisa caini Calabria

Tragedie la Satriano, provincia Catanzaro, în Calabria, unde o tânără de 20 de ani, Simona Cavallaro, a fost sfâșiată de vie de o haită de câini și ucisă. Carabinierii au găsit doi câini încă plini de sânge și au fost nevoiță să tragă mai multe focuri, pentru că animalele erau foarte agresive.

A ieșit să se plimbe în pădure, ucis de trei Rottweiler. Ce riscă proprietarul câinilor

Aproximativ 15 câini ciobănești din rasa „pastore maremmano” au sfâșiat-o și ucis-o pe Simona Cavallaro ieri, 26 august, chiar de Ziua Mondială a Câinilor.

Tânăra de 20 de ani din Soverato se afla pe Monte Fiorino, într-o zonă de picnic, când s-a îndepărtat cu un prieten în pădure, pentru o recunoaștere. Cei doi au fost atacați de haită.

Simona ucisa caini Calabria

Animalele păzeau o turmă de capre, potrivit anchetatorilor. Prietenul Simonei, în stare de șoc, a povestit că a reușit să găsească refugiu într-o baracă ​​de lemn nu departe.

Dar pentru tânăra femeie nu a existat nicio scăpare: câinii au atacat-o și au ucis-o. Amicul a dat alarma, polițiștii locali și carabinierii au intervenit.

Simona ucisa caini Calabria

Animalele au fost descrise ca „foarte agresive” de către anchetatori. Atât de agresive încât carabinierii și polițiștii care au intervenit la fața locului, au fost atacați la rândul lor și au fost obligați să tragă în aer pentru a-i îndepărta. Carabinierii l-au găsit pe stăpânul turmei păzite de câinii ucigași.

Poliția încearcă acum să identifice câinii, toți din rasa pastore maremmano, pentru a verifica dacă au cipul care le permite să-l urmărească pe proprietar.

Piemonte, femeie de 63 de ani ucisă în casă de câinele ei: cum au găsit-o carabinierii, scenă groaznică

Doi câini – încă patați de sânge – au fost găsiți, iar medicii veterinari – așa cum relatează Leggo – verifică dacă au cipul. Anchetatorii încearcă să îi identifice pe ceilalți: ar trebui să fie în total aproximativ cincisprezece.

Și nu numai asta: sunt în curs și investigații pentru a verifica dacă turma păștea în zonele permise sau nu. Pe baza a ceea ce va reieși din aceste investigații, se vor defini poziția și responsabilitatea ciobanului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 54 In medie: 4]

Sicilia, tânără de 21 de ani, moartă în urma unui accident rutier, s-a ciocnit cu mașina de un microbuz în care se aflau 9 români

milano cladire incendiu urias

Milano, clădire de locuinţe cu 20 de etaje, devastată duminică de un incendiu uriaş – VIDEO