in

Sicilia, tânără de 21 de ani, moartă în urma unui accident rutier, s-a ciocnit cu mașina de un microbuz în care se aflau 9 români

Tragedie în Italia, pe drumul SS 117 Bis, la Enna, în Sicilia, unde un cumplit accident rutier a dus la moartea unei tinere de 21 de ani. Claudia Cassiba, studentă la Medicină, a sfârșit pe loc după ce mașina pe care o conducea, un Fiat Idea, s-a izbit cu viteză de un Fiat Ducato, în care se aflau 9 români.

Miercuri, 25 august, în jurul orei 14.00, tânăra se afla la volanul unui Fiat Idea și circula pe drumul SS 117 Bis când, din motive încă necunoscute, mașina fetei a intrat cu viteză într-un microbuz Fiat Ducato în care se aflau nouă persoane, toți cetățeni români care prestau munci agricole.

Trei români afectați de explozia de la Torino, unul în stare gravă, Consulatul General în contact cu familiile lor

Impactul a fost unul foarte puternic. Tânăra din Fiatul Idea a murit pe loc, în timp ce românii din microbuz au fost răniți. Cel mai grav dintre cei nouă a fost șoferul, un bărbat de 51 de ani, intrenat în stare critică la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta.

Potrivit publicației ragusaoggi.it, citată de observatornews.ro, pentru scoaterea victimelor din cele două mașini a fost nevoie de intervenția pompierilor din Enna.

Din păcate, pentru Claudia nu s-a mai putut face nimic. Fata fost extrasă fără viață dintre fiarele mașinii. În această dimineață, fata a fost condusă pe ultimul drum.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
italian batut de iubita romanca iasi

Stabilit în România, italian agresat și scos în drum de iubita româncă, de frica ei a cerut protecția legii

simona ucisa caini calabria

Simona, 20 de ani, ucisă de câini ciobănești în Calabria. Carabinierii, obligați să tragă