in

Au refuzat să se vaccineze, 2.000 de medici suspendați în Italia

Aproape 2.000 de medici au fost suspendaţi în Italia din activitate vineri pentru că au refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19, a indicat vineri asociaţia naţională profesională FNOMCeO.

medici suspendati au refuzat sa se vaccineze

Aproape 2.000 de medici suspendați în Italia

Aceşti 1.913 de medici şi dentişti nu au introdus până acum într-un registru naţional dovada de vaccinare, a precizat asociaţia.

În luna noiembrie fuseseră suspendaţi 1.656 de medici şi dentişti din acelaşi motiv.

În baza unei legi intrate în vigoare în aprilie, personalul medical are obligaţia de a se vaccina împotriva COVID-19.

Aprilia, doctoriță româncă suspendată, a refuzat să se vaccineze

Peste 33.500 de medici nu au schema completă

Evidenţele asociaţiei arată că mai mult de 33.500 de medici din Italia nu sunt vaccinaţi cu schema completă. Printre ei se numără şi cei care au trecut prin boală şi aşteaptă să se vaccineze, cei care s-au vaccinat în afara ţării şi cei care nu se pot vaccina din motive medicale.

În jur de 6.000 de asistente, infirmiere şi alte cadre de îngrijire au fost de asemenea suspendate pentru că nu s-au vaccinat. Un număr similar de angajaţi nu este prezent la muncă din cauza infectării cu coronavirus sau pentru că se află în carantină.

Creşterea rapidă a numărului de infectări zilnice consemnat de la începutul anului a determinat guvernul să înăsprească şi mai mult restricţiile.

Italia, de astăzi Green Pass obligatoriu pentru a merge la frizer, coafor și cosmetician

Green Pass pentru a intra în frizerie

Începând de joi, italienii sunt obligaţi să prezinte un Green Pass pentru a putea intra într-o frizerie sau într-un salon de înfrumuseţare, spre exemplu.

În cursul acestei luni, Italia a introdus şi măsura controversată a obligaţiei de vaccinare pentru persoanele peste 50 de ani.

Potrivit datelor oficiale, numărul de vaccinări în rândul acestei categorii de vârstă a crescut ulterior semnificativ, transmite Agerpres.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
toaleta zgomotoasa

Justiţia italiană a decis: Toaleta zgomotoasă ÎNCALCĂ drepturile omului

george simion atacat cerneala

George Simion atacat cu cerneală la Iași. ”Noi nu ne temem” – VIDEO