in

George Simion atacat cu cerneală la Iași. ”Noi nu ne temem” – VIDEO

Co-președintele AUR George Simion a fost atacat cu cerneală la Iași, în timpul unei acțiuni care a fost organizată în 24 ianuarie 2022, de Ziua Principatelor Române. Jandarmii l-au reținut pe tânărul care a aruncat cu cerneală, iar George Simion și-a continuat programul. El le-a cerut polițiștilor să îl lase în pace pe tânăr, scrie g4media.ro.

Potrivit unei înregistrări VIDEO, un participant la aceste manifestări l-a stropit cu cerneală albastră pe Simion, care se afla în plin marș alături de simpatizanții AUR. Acesta nu a avut timp să reacționeze, deoarece atacatorul a dispărut imediat în mulțime.

George Simion atacat cu cerneală la Iași

George Simion a fost atacat cu cerneală la Iași

Copreşedintele AUR, George Simion, a continuat să interacţioneze cu oamenii după incident. El a mers printre susţinători, a dat mâna cu oamenii şi le-a transmis mesajele formaţiunii.

”Noi, românii, nu ne temem de nimeni în afară de bunul Dumnezeu. Noi nu ne temem, nu suntem cu bodyguarzi, cu SPP-işti, noi suntem cu poporul român”, a afirmat George Simion, potrivit News.ro.

Copreşedintele AUR susţine că îşi doreşte ca tânărul care l-a stropit cu cerneală să nu fie amendat.

”Nu contează, am reuşit să avem sărbătoare pe 24 ianuarie, şi sunt cel mai fericit (…) Am comis o ilegalitate astăzi, am făcut Hora Unirii, sunt mai mult de o mie de persoane în Piaţă, să ne trimită amenda. A trecut pandemia”, a mai declarat Simion pentru ProTV. 

Incidentul s-a petrecut în Piaţa Unirii, unde un tânăr s-a apropiat de George Simion, în timp ce acestea discuta cu oamenii, şi l-a stropit cu cerneală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
medici suspendati au refuzat sa se vaccineze

Au refuzat să se vaccineze, 2.000 de medici suspendați în Italia

medic fals agresiune sexuala

Italia, român arestat într-un spital, s-a dat drept medic și a agresat sexual o pacientă și o infirmieră