in

Italia, român arestat într-un spital, s-a dat drept medic și a agresat sexual o pacientă și o infirmieră

Italia, român arestat într-un spital, s-a dat drept medic și a agresat sexual o pacientă și o infirmieră. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în interiorul spitalului Careggi din Florenţa (Toscana), scrie Adevarul.

Românul a intrat dându-se drept medic şi a pipăit o pacientă care dormea. Anterior, încercase să abuzeze sexual şi o infirmieră.

S-a dat drept medic și a agresat sexual două femei

S-a dat drept medic și a agresat sexual

Carabinierii italieni au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă la spitalul Careggi din Florenţa. Au accționat în urma mai multor apeluri la 112.

Un român de 20 de ani a pătruns în mod abuziv în spital. Apoi în salonul unei femei, prezentându-se ca fiind medic, au transmis reprezentanţii Poliţiei italiene într-un comunicat.

Cu scuza că trebuie să o consulte pe pacientă, care era ţintuită la pat, bărbatul a început să-i pipăie femeii un picior, urcând apoi cu mâinile către bazinul acesteia. Pacienta, care în acel moment dormea, s-a trezit şi a înţeles imediat ce se întâmpla, apoi a început să ţipe din răsputeri pentru a solicita ajutor.

În scurt timp, în salonul femeii au sosit mai mulţi infirmieri, dar şi un paznic, care l-au blocat pe agresor şi au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul forţelor de ordine.

Poliţiştii l-au arestat pe falsul medic român şi au luat declaraţii de la diferiţi martori din spital.

Anchetatorii au aflat astfel că înainte de-a intra în salonul pacientei de care a abuzat, tânărul ar fi agresat şi o infirmieră într-o mică încăpere, prinzând-o de mână şi încercând să o molesteze sexual şi pe ea. Infirmiera a reuşit să fugă însă şi a alertat forţele de ordine.

După ce a fost pus sub arest, românul de 20 de ani a fost transportat la penitenciarul Sollicciano din Florenţa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
george simion atacat cerneala

George Simion atacat cu cerneală la Iași. ”Noi nu ne temem” – VIDEO

impartasania poate fi disyribuita numai de vaccinati

Episcopul de Cremona: „Doar preoții și diaconii vaccinați pot distribui împărtășania”