in

Avellino, și-a ieșit din minți când a văzut-o că dansează cu un stripper. Un român și-a bătut logodnica italiancă chiar de Ziua Femeii

Gelos că iubita italiancă a acceptat favorurile unui stripper. După părerea lui s-a distrat prea mult în localul unde au sărbătorit Ziua Femeii și ăsta a fost motivul pentru care a decis să-și pedepsească partenera cu multă violență. Astfel, un român de 32 de ani și-a pedepsit iubita italiancă, în vârstă de 49 de ani, nefiind de acord cu comportamentul acesteia din seara respectivă.

Abia întorși acasă de la petrecere, bărbatul a lovit-o sălbatic pe femeie, dându-i lovituri cu picioarele, pumnii și palmele, aruncându-i chiar și un scaun în spate.

Toată scena s-a petrecut la Avellino, în locuința unde cei doi trăiau. Apoi, violențele au continuat într-un bar din apropierea casei, acolo unde femeia a fugit pentru a se ascunde de bărbatul violent, ieșit parcă din minți.

Intervenția polițiștilor, chemați de angajații localului, l-au oprit pe român. După primele cercetări, militarii au descoperit că bărbatul nu era la prima abatere de acest gen. În trecut femeia mai reclamase câteva episoade de violență domestică.

În acea seară, cuplul fusese să petreacă Ziua Femeii în pizzeria unde bărbatul muncea. Gelozia și ulterior violența au apărut după ce femeia a acceptat invitația la dans a unui stripper chemat în acea seară să facă un spectacol.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piesa României pentru Eurovision, promovată de trupa The Humans la Târgul de Turism de la Berlin: ”Suntem incredibil de încântaţi”

Firenze, român plin de amenzi: parchează mașina fără plăcuțe de înmatriculare, credea că poate evita sancțiunile