in

Firenze, român plin de amenzi: parchează mașina fără plăcuțe de înmatriculare, credea că poate evita sancțiunile

Poliția Municipală din Firenze a intervenit în urma denunțurilor făcute de mai mulți locuitori din zonă. Ei au semnalat o mașină parcată de mult timp, fără plăcuțe de înmatriculare.  Ulterioarele controale au scos la iveală faptul că mașina aparține unui român care luase 36 de amezi și care, sperând să scape de alte sancțiuni, a dat jos de pe mașină plăcuțele.

Românul avea o datorie de circa 1500 de euro, rezultate din 36 de amenzi primite. El a parcat mașina pe via Faentina , dar a greșit și a fost controlat de Poliția Municipală. O patrulă a identificat mașina după numărul de șasiu și a aflat astfel și numele proprietarului. Ulterior, au descoperit că unii membri ai familiei au fost rezidenți în Faentina și au mers să ceară informații.

Apoi au descoperit că omul locuiește în Prato și apoi au contactat Poliția Municipală din Prato.

Colegii au declarat că în ultimii patru ani au fost date numeroase amenzi care nu au fost notificate: sunt 36 neplătite pentru o sumă de peste 1500 de euro, cele mai multe dintre acestea fiind ridicate în Via Faentina.

Astfel, agenții au decis că procesul-verbal va fi notificat la domiciliului omului din Prato.

La acestea se va adăuga o amendă de 85 de euro pentru parcarea fără plăcuța de înmatriculare: mașina a fost dusă la depozit unde va rămâne 3 luni pentru detenția administrativă prevăzută ca o pedeapsă complementară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Avellino, și-a ieșit din minți când a văzut-o că dansează cu un stripper. Un român și-a bătut logodnica italiancă chiar de Ziua Femeii

Crimă la Venezia: Gheorghe, ucis în somn de cel pe care l-a primit în casă și l-a ajutat