in

Crimă la Venezia: Gheorghe, ucis în somn de cel pe care l-a primit în casă și l-a ajutat

L-a primit în casă, pentru a nu-l lăsa să doarmă pe stradă. Lucrau în același loc, erau colegi și erau din același oraș, Constanța. Potrivit carabinierilor, cearta a început din motive de muncă. Asasinul a considerat că șeful lui este prea arogant. Și chiar dacă îl primise în casă, l-a înjunghiat mortal. Scena pe care al treilea chiriaș din apartament a văzut-o a fost de groază: asasinul, călare pe victimă, pregătindu-și cuțitul pentru încă o lovitură, potrivit Venezia Today.

Gheorghe Suta, în vârstă de 36 de ani, a fost ucis în zorii zilei de vineri, 9 martie, de Georgian Ionuț Bejenaru, 28 de ani. Cearta începuse înainte de a merge la culcare, apoi înjunghierea fatală în gât câteva ore mai târziu într-un apartament din Mira, localitate în zona metropolitană Venezia.

Victima, Gheorghe Suta, lucra de 10 ani în Italia

Medicul legist, la o primă examinare externă, nu a identificat urme de apărare ale victimei, ceea ce poate însemna că a murit în somn.

Georgian Ionuț Bejenaru, 28 de ani, arestat

Carabinierii caută motivul crimei. Relația dintre victimă și ucigaș nu era bună. Lucrau amândoi la șantierul naval Fincantieri din portul Marghera. Suta era șeful lui Bejenaru, care îl considera prea autoritar. În urmă cu câteva luni, Sută, care închiriase apartamentul din Mira de mai mulți ani, a acceptat să îl ia în casă și pe Bejenaru. În casă mai locuiește al treilea chiriaș, de 41 de ani, cumnatul lui Bejenaru.

În dimineața crimei, al treilea chiriaș l-a dezarmat pe asasin. Când a intrat în dormitor, l-a găsit pe Bejenaru călare pe corpul lui Suta, turbat de furie.

Avea cuțitul îndreptat spre victimă și voia să lovească din nou. Cumnatul său l-a dezarmat și a chemat ajutoare. Nu vorbea italiană, a sunat un coleg de muncă român, care a dat alarma. Asasinul a așteptat sosirea carabinierilor în curtea imobilului. Nu a opus rezistență la arestare.

Gheorghe Suta era în Italia de circa 10 ani, lucrase la Genova, apoi a venit la Marghera. Era din Constanța, la fel ca și ucigașul său. Lasă în urmă soția și un copil.

Colegii de muncă sunt șocați. „O persoană minunată, mereu disponibilă pentru toată lumea, trăia pentru familia sa și era altruist. Nu merita un astfel de sfârșit”. „Suntem șocați. A fost un om bun, un muncitor extraordinar.  Gheorghe urma să plece în România peste un an. Tocmai își terminase casa.”

„A fost printre cei mai buni muncitori pe care i-am avut vreodată, este o mare tragedie. Oameni ca el sunt atât de rari… Noi încercăm să fie cât mai aproape posibil de fratele său, soția și fiul său“, spune șeful lui Gheorghe Suta. La același șantier lucra și fratele victimei, sudor, care se ocupă acum de formalități. Colegii victimei au organizat o strangere de fonduri.

Decapitat și cu brațele tăiate în Sicilia: victima este un vasluian de 51 de ani care lucra la negru

Palermo, româncă ucisă în fața copilului pentru câțiva euro, anchetatorii au reuşit să-i prindă pe criminali

Trapani, a ucis un român și i-a ars cadavrul, 20 de ani pentru Giuseppe Signorello

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Firenze, român plin de amenzi: parchează mașina fără plăcuțe de înmatriculare, credea că poate evita sancțiunile

Propunerea șoc a unui deputat de diaspora: ”Să reintroducem taxele consulare”