Menu
in

Se simte rău la volan, șoferul pierde controlul autobuzului, iese de pe șosea și dă jos două semafoare

Șoferul suferă o boală bruscă la volan – Unui șofer de la transportul public din Cagliari i s-a făcut rău brusc la volan. A pierdut controlul mijlocului de transport și a dat jos două semafoare. Situația a fost foarte aproape de tragedie.
>>> Tragedie la Brescia: Chiara Danieli, campioană la karate, moare la 21 de ani de o boală necunoscută

Șoferul suferă o boală bruscă la volan

Șoferul se simte rău la volan și iese de pe drum cu autobuzul. Accidentul a avut loc la Quartu, în provincia Cagliari . Bărbatul, simțindu-se rău, a pierdut controlul vehiculului și a ajuns în afara drumului. Potrivit primelor reconstituiri ale incidentului, acesta a trecut peste două semafoare, riscând un masacru dacă ar fi fost oameni pe marginea drumului. Accidentul pentru șofer s-a încheiat doar cu frică și anxietate: pentru el doar câteva vânătăi.
>>> În Italia, în fiecare zi, un pieton moare lovit de o mașină: Roma pe primul loc

Dinamica accidentului de la Quartu

Accidentul a avut loc în această dimineață, vineri 19 mai, în jurul orei 7.20, în municipiul Quartu, la intersecția dintre Viale Colombo și via S’Arruolloni, în zona Sant’Elena.

Aici, șoferul a pierdut controlul autobuzului de linie QSB al Consorțiului de Transport și Mobilitate.
Medicii de la 118 s-au deplasat imediat la fata locului . Șoferul a fost transportat la camera de urgență pentru verificări. Se pare că a suferit doar vânătăi minore, dar nimeni altcineva nu a fost rănit: nu erau pasageri în mijlocul de transport în comun și, având în vedere ora, nici măcar nu era nimeni pe stradă.

La fața locului, pe lângă tehnicienii Ctm, și pompierii și poliția locală Quartu, scrie Leggo.
>>> Român de 55 de ani moare pe neașteptate într-o casă din Policoro: „S-a simțit rău brusc”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version